Maki 288 Napisano Jul 6, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ponovih se malo, pa rek'o da se pohvalim! Strasno su udobne, EXTRA izgledaju, jos teze se odrzavaju, ali da vrede- vrede! Nabacio sam i novi kombinezon, pa cu da okacim slike, onako "u kompletu" za koji dan! Sta da vam kazem, postao sam najveci racer medju sminkerima i najveci sminker medju racerima! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Jul 6, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Moja jakna ima dosta bjelog po sebi i svaka sitnica se vidi na njoj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 6, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prelepe su ali...Ima ih peres svaka 2 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 6, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Sta da vam kazem, postao sam najveci racer medju sminkerima i najveci sminker medju racerima! ;D Uh, mislim da nisi Imas ti tu jos da ucis P.S. Fenomenalna kupovina, odlican izbor. Jesu skupe ali vrijede svaku paru. Idealna cizma kao kompromis izmedju trkacke staze i ceste, jos jednom cestitam na fenomenalnom izboru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...