S@le 12 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je kupljena 01.11.2010 god. i nosena je par puta.Velicina je XL i nema nikakvih ogrebotina na njoj ni na viziru.Na zalost preskacem ovu moto sezonu a Shark mi je za nijansu veca,pa sam odlucio da ostavim staru Scorpion kacigu za narednu. Cena je 80 e PozZz svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nexteen 22 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TZR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nije L velicina odmah bi je uzeo A mozda i pase , koji obim glave imas ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
S@le 12 Napisano Maj 16, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako nije L velicina odmah bi je uzeo A mozda i pase , koji obim glave imas ? 59-60 cm zavisi od mamurluka Sve jedno prodao sam je veceras a ako ti je inace L velicina,Shark ti ne bi odgovarao sigurno. PozZz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...