Ceperko 192 Napisano Maj 14, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Postovani bajkeri, Da li neko zna gde mogu da kupim-nabavim za Kawa klr 650 balans lanac sa klizacima i AFTERMARKET spaner tzv. doohickey? Voleo bih ako neko ko ima slicnih iskustava da mi da informacije kod kojeg majstora je to zamenio i koliko ga je kostalo. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Jun 20, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Au matori al su te iskulirali svi sram ih bilo Pogledaj po oglasima druže, pogotovo na stranim sajtovima polovnih vozila, ima čega oćeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Jun 21, 2011 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani bajkeri, Da li neko zna gde mogu da kupim-nabavim za Kawa klr 650 balans lanac sa klizacima i AFTERMARKET spaner tzv. doohickey? E-bay.com , iz SADa, najjednostavnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICAX 1 Napisano Decembar 2, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Osipaonica Motocikl: Suzuki dl1000 k2 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani bajkeri, Da li neko zna gde mogu da kupim-nabavim za Kawa klr 650 balans lanac sa klizacima i AFTERMARKET spaner tzv. doohickey? Voleo bih ako neko ko ima slicnih iskustava da mi da informacije kod kojeg majstora je to zamenio i koliko ga je kostalo. Unapred hvala! Da obnovim temu i ujedno pozdravim Ceperka jer je njegov bivsi klr zavrsio kod mene. I dalje potreban: lanac tegova, lancanik na radilici,lancanik gornji, glavni klizac lanca, opruga i spaner. Novo sam nasao gde ima i skupo je, trenutno se trazi nesto polovno a nepotroseno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5RA 1 Napisano Mart 29, 2013 U prolazu, 23 postova Motocikl: KLR 650C Prijavi odgovor kao problematičan Druze javi gde si nasao,i meni je potrebno nesto za klr. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Lančanik sa radilice ćeš teško naći polovan da je upotrebljiv,potroši se nejednako onaj od balans lanca,a i jako ga je teško skinuti sa radilice,sumnjam da je i moguće dok se radilica ne izvadi iz motora. Mirko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...