FJCharlie 2325 Napisano Maj 14, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju korman malo izguljene farbe, meni ne odgovara... Polo kornjacha velichina do 175cm visine, u polu je 50E, meni bi 40 odgovaralo jer je ko nova, 3-4 puta noshena.. najbolje na mob 060/3599-370 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1933 Napisano Maj 14, 2011 Drug član, 2882 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliki je korman prečnik cevi i dužina i pošto 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Maj 15, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ode korman. ajmo kornjacha! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Maj 15, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1300 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka velicina kornjace, malo sam preko 175cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Maj 15, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pa kontam da je oko S-M, ja sam 175 (ugrubo) i taman mi je, mislim da bi preko toga vech bila mala, ali ko zna. mogu da ti poshaljem pa probaj (vidim da si iz NS) ali bzv da bacash pare ako ne valja. ako banesh do BGa mozhemo se nachi da probash. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Maj 16, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mozhe zamena za pojas-dva (vechi i manji) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Maj 16, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1300 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi je, probavao sam juce slicnu i XL mi odgovara, jbga... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Maj 16, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi je, probavao sam juce slicnu i XL mi odgovara, jbga... nema frke meni neshto mob zeza, kao da su me iskljuchili tako da ne mogu da odgovaram zovem, moram do vipa da to sredim... tako da molim vas zainteresovani neka zovu, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Maj 17, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan sve otishlo, lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...