Pablo 1969 Napisano Mart 30, 2006 Vlasnik sajta, 5376 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Prvi utisci na motoru mi nisu bas sjajni. Imam problema da podvucem nogu pod menjac' date=' pa cu prvo probati da ga malo podignem.[/quote'] I ja sam imao takav osecaj kad sam prvi put vozio u mojim cizmama, al mislim da je to normalno, posto je manje pokretljiva noga u skocnom zglobu nego ranije. Posle nekog vremena, navikne se covek. Ja sad u svaku voznju krecem u cizmama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Mart 30, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Slushaj ludaku, nisu ti nudili, nego si video na netu... ..jesi ti neka baba vanga pa bolje znas od mene il si samo mnogo looose spavao nochas??? Vidim da je ovo drugo pa da ti toplo preporuccim jednu terapiju opustanja javni mi se na pp da ti uteram dobro a isteram zlo...oma ces da progledash hihih :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 30, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Slushaj ludaku' date=' nisu ti nudili, nego si video na netu... [/quote'] ..jesi ti neka baba vanga pa bolje znas od mene il si samo mnogo looose spavao nochas??? Vidim da je ovo drugo pa da ti toplo preporuccim terapiju opustanja Rekao sam Ti shta sam imao...a sto se tiche terapije, TREBA al' ne meni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Mart 30, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan oduvek me je nerviralo kad neko misli da bolje zna nesto sto ja licno znam a taj neko nije ni u blizini. Onda taj neko ispadne smesan. Dakle ovo postaje smesno, pa se ja iz ove diskusije i off topica iskljucujem. Ako budes raspolozen za voznju na Usce popodne to je druga stvar :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 30, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Jeste taj Dalmosh ponudio cizme po veoma povoljnoj ceni. Ima nekoga pa je dobio dobar dil. Stvar je sto po inostranstvu ima nasih ljudi koji rade u takvim trgovinama, pa kada naletis na njih, vrlo cesto su raspolozeni da ti ponude najnizu cenu koju mogu. Ipak je rec o motoristima, ne o obicnim ljudima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Mart 30, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti cale sto si presekao diskusiju. No hard feelings Yoman, ali nemam potrebe da foliram bilo koga. Sa dalmoshem sam u vezi i oko tih cizama smo 5x dogovarali. ENDE:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 30, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Nakon dva dana polako se navikavam na saltanje i drugih primedbi nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 30, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti cale sto si presekao diskusiju. No hard feelings Yoman' date=' ali nemam potrebe da foliram bilo koga. Sa dalmoshem sam u vezi i oko tih cizama smo 5x dogovarali. ENDE:) [/quote'] Brate,folirash ti pre svega sebe ...pa onda sve ostale...samo sto su i ljudi prestali da veruju u tvoje gluposti.... I NARAVNO...No Hard Feelings Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Mart 31, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Velika je umetnost suzbiti sujetu, koja je inace odraz nesigurnosti. Postaju smessni tvoji komentar, sada vec ocigledno promasseni i van konteksta. Vodjen si zeljom da u diskusiji odneses prevagu a nezadovoljan jer napadash bez razloga, uz saznanje, potkrepljeno svedokom da nisi u pravu..... Pametan covek zna kad treba da kaze:"ok, u pravu si pogresio sam, idemo dalje..." Ja se jovo nanovo iskljucujujem iz glupe diskusije jer tebi ocigledno ni Dalmosh licno da te pozove na tel ne bi objasnio neke stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 31, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan :kaboom: :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 31, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Bas se ljudi prepiru ni oko cega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Mart 31, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Kud plovi ovaj brod? :jecaj: Aj' dosta s' taj OFF!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...