Smajser 18 Napisano Februar 7, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam navratio do Guevare i pazario GT 2 cizme. Sa popustom 125 evrica. Lagane su 'ko pero. Imaju ih jos na lageru, ako ima zainteresovanih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 7, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobro izgledaju. U tvom su stilu - prave generalske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 7, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Jos ti samo motor fali :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Februar 7, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aaaa... pa znaci tako, resio si da ih uzmes pre mene, iako sam vec probao.. ako ako, hrani zmiju da te ujede salim se, odlicne su... potvrdjujem da su meke k`o paaaaaaaamuk :wink: PS uskoro ce klan Diadora imati i drugog pardon treceg clana (zaboravih ti lepsu polovinu da je ona predvodila italijanski Diadora talas, sorry) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 8, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Meni super izgledaju. Dizajn koji ide uz bilko kakvu odecu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 8, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan evo mojih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 8, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Jos ti samo motor fali :wink: Ne ''staj mi na muku''. :cry: U ovoj zemlji ni motor ne mozes da kupis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Februar 8, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne ''staj mi na muku''. :cry: U ovoj zemlji ni motor ne mozes da kupis.... E sad... sve se moze kad se hoce Vidi mene, ja uzo 2 komada... Sva sreca pa nisam ozenjen, jer bih joj tesko opravdao 15k evra u motorima Mada, sta nju to ima i da zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofan 3 Napisano Februar 8, 2006 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kula Prijavi odgovor kao problematičan Moja supruga ima Diadorine cizme . Vrhunske su!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 9, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Jos ti samo motor fali :wink: Ne ''staj mi na muku''. :cry: U ovoj zemlji ni motor ne mozes da kupis.... Jebiga kad si ti perfekcionista, smeta ti boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 12, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga kad si ti perfekcionista' date=' smeta ti boja [/quote'] Ma ima da nadju crnog Stroma kako znaju i umeju. Vac kad ga placam 20% skuplje nego j.... amerikanci, pa da jos ni boju da ne mogu da biram. I sam znas da ''prava zverka'' mora da bude crna. Zamisli da ti je Hyosung (ne daj Boze) siv, 'ko nekima #-o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 10, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj porediti cene japanskih motora u USA i Evropi, ovde su oni daleko jeftiniji jer je i mnogo lakse kupiti ovde motor (nema restrikcija) a i porez nam je dosta manji (8%) pa hvataju na kvantitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 17, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da potvrdim da sam se prikljucio "klanu Diadora" odnosno uzeo sam na Sajmu iste duboke cizme kao Smajser ... PARDON, ON je uzeo iste kao JA! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valentino rossi 0 Napisano Mart 22, 2006 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 28, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Evo pazaraio sam i ja cizme. TechSport Nitro, model Vega. Naleteo sam na dobru cenu - $139 kanadskih, sto je 90-95 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 29, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan @ Cale JBTe, Cale,mnogo su dobre!!! Poshalji i meni jedne broj 10 1/2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 29, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Evo pazaraio sam i ja cizme. TechSport Nitro' date=' model Vega. Naleteo sam na dobru cenu - $139 kanadskih, sto je 90-95E[/quote'] Svaka èas', pa ti si pravi CYBER-Æale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 29, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evo pazaraio sam i ja cizme. TechSport Nitro' date=' model Vega. Naleteo sam na dobru cenu - $139 kanadskih, sto je 90-95 eura. Odlicne su. Za te pare kod nas tesko da mozes tako nesto naci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 29, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan to im je cena, cuo sam za njih i nudjene su mi za te parice. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 29, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan to im je cena' date=' cuo sam za njih i nudjene su mi za te parice. Svaka cast![/quote']Ali si ti ponosno odbio... :twisted: A sto nisi ponudio drugarima? :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 29, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan id na automoto-sport forum, pitaj Dalmosha, nerviralo me da chekam a i dizajn mi nije bio 100% po meri mada odlicno izgledaju. Iskreno, sidi u ctno teget varijanti su mi lepse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 29, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Prvi utisci na motoru mi nisu bas sjajni. Imam problema da podvucem nogu pod menjac, pa cu prvo probati da ga malo podignem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 29, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan id na automoto-sport forum' date=' pitaj Dalmosha, nerviralo me da chekam a i dizajn mi nije bio 100% po meri mada odlicno izgledaju. Iskreno, sidi u ctno teget varijanti su mi lepse.[/quote'] Nisi mi odgovorio..? Ko ti je nudio? Kada? Bash su "tebi" nudili..? :kaboom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Mart 30, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan STa ti je ludaku pa na aMS forumu sam mesecima. Idi se registruj pa kao sto rekoh pitaj momke tamo il procitaj moj post, ili pitaj Caleta ovdi IDIjote jedan :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 30, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan STa ti je ludaku pa na aMS forumu sam mesecima. Idi se registruj pa kao sto rekoh pitaj momke tamo il procitaj moj post' date=' ili pitaj Caleta ovdi IDIjote jedan :twisted:[/quote'] Sta da pitam Caleta..? Da proba chizme mesto mene..pa da ih kupi i nosi U zdravlju? Slushaj ludaku, nisu ti nudili, nego si video na netu... Jel ima kod nas da se kupi---> NEMA! To je bila "pojenta" ps. I meni su nudili jedan odlichan V Strom u radnji u NY pa sam se neshto razmishljao... ne svidja mi se boja... :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...