Guest pancokv Napisano Maj 10, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan kupujen nove turing cizme za zenu br 38 i jaknu.pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan imam potpuno novu ALPINESTARS jaknu od goretexa sa svim protektorima i postavom,za gospodju.Cena od 120 eur je i vise nego popularna.... 064/6860296 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Maj 11, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Druze koji je br posto ona nosi xs ili 36 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ce odgovarati....ja sam u BGDu ako te zanima,cujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Maj 11, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da me zanima nego to je 2 broja veca tako da smo probali modeku,heldu S broju ali velika jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...