Skittles 4514 Napisano Maj 9, 2011 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedan zadatak na faksu, pa reko da podelim sa vama nisam baš mogao da pogodim u dlaku iste kadrove, ali su dovoljno blizu. ako hoćete mogu da dodam i cele fotografije, pa da upoređujete sami 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale ZX10 93 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan koje je koje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 10, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Malo manje ostrine, sa "punijim" bojama je analogno Iako, i ostrina je krajnje diskutabilna, zavisi od opreme, filma, skeniranja... LM, jako zanimljiva serija, daj malo vise podataka, jesi koristio ista stakla, isti ISO... itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Jul 7, 2011 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je i jedno i drugo samo na svoj nacin. Problem je danas naci dobru radnju za razvijanje analognih fotki, cak i Iso 100 film je vec prilicno redak. Mada ja jos uvek fotkam paralelno, volim da mi ostane film, ovi digatalni zapisi su mi malo nepipljivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...