Dzambo 86 Napisano Maj 9, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Za ljubitelje reke, prodajemo porodicni camac na koji vec poslednjih par godina ne idemo toliko cesto koliko smo ranije. Kod nas je vec 15ak godina, mozda koju vise. U pitanju je Dalmatinka, plasticni camac, 5.90 x 2, sa kabinom i natkabinom. Poseduje kompletnu opremu, sve sto jedan takav camac moze da ima. - Stabilni motor DMB 10ks dizel - Daljinske komande - Kormilo - Prohromska konstrukcija i tenda - Zadnja terasa sa stepenicama, takodje prohromska - Nosac pomocnog motora - Dva rezervoara> 50l (voda) i 25l + 25l (gorivo) - Dosta prohromskih detalja - Prikolica Camac je uredno registrovan, i vodi se na mog oca. Cena je 5000e Imam samo jednu sveziju sliku, pred sredjivanje za ovu sezonu. Sada je sa novim slojem antivegetativne boje, inace kompletno ofarban pre dve god. slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je kume bar za mene.. dam ti CB? tocak za korito.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Maj 10, 2011 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Ja kad sam razmišljao o koritu bio sam euforičan sad ću da g akupim pa makar umro.Izjalovila mi se neka kupovina i ja razmislim.To vam je skoro ko motor čak i mnogo gore,radiš da zaradiš da ga kupiš,kad kupiš radiš da održavaš i sipaš i voziš.Onda posle svega kad se okreneš ,a ti samo radiš i ništa ne koristiš jer nemaš vremena od posla,probaš da smanjiš poso onda nema kinte .Sve u svemu ja odustao. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Maj 10, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Ima nesto u tome sto kazes da je zarazno. Onaj ko voli reku i pecanje ce uzivati maximalno. Mi smo uzeli vikendicu na Dunavu i nismo posle toga toliko cesto isli kao ranije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...