semafor 26 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da ,dolazi i ekipa iz Herceg Novog sa nasim presednikom Miskom.Pozdrav za kolege bajkere iz Sarajeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz se naplacuje? Ne bih voleo da prevalim 500-600km i da mi jos i na ulazu traze 5-6e a za pesake dz. Kao i svuda,ulaz za motore je 5 eura,a za to para dobijes,prijatelju moj,u petak ,ako stignes,veceru,i naravno pice,u subotu rucak,u nedelju dorucak,poklon,i jos sto sta se ne naplacuje,kava recimo,koju pijes kad ti se cefne! I pjesaci placaju ulaz,3km,budu na koncertu(Divlje Jagode ovaj put sviraju)druze se sa bajkerima,uzivaju! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz se naplacuje? Ne bih voleo da prevalim 500-600km i da mi jos i na ulazu traze 5-6e a za pesake dz. Kao i svuda,ulaz za motore je 5 eura,a za to para dobijes,prijatelju moj,u petak ,ako stignes,veceru,i naravno pice,u subotu rucak,u nedelju dorucak,poklon,i jos sto sta se ne naplacuje,kava recimo,koju pijes kad ti se cefne! I pjesaci placaju ulaz,3km,budu na koncertu(Divlje Jagode ovaj put sviraju)druze se sa bajkerima,uzivaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 6, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz se naplacuje? Ne bih voleo da prevalim 500-600km i da mi jos i na ulazu traze 5-6e a za pesake dz. Prijatelju na 95% skupova ulaz se naplaćuje, i ja isto pređem 500 -600 km i platim ulaz naprimjer 600 dinara, i vjeruj mi da to nije puno jer u tih 600 dinara ima prostor za kamp, 2-3 ručaka, svirku, po neki put bude i poklon naprimjer (privjesak) i sl. Ja se voditim logikom da je neko morao da plati taj prostor za kamp, hranu, bend, pomoćno osoblje i sl. Ti dođi na skup, ako bude problem ulaz ja ću ga platiti od sebe. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz se naplacuje? Ne bih voleo da prevalim 500-600km i da mi jos i na ulazu traze 5-6e a za pesake dz. Niste me razumeli. Ja sam mislio na to da vecina organizatora pravi diskriminaciju. Motori placaju ulaz ( ok :dobiju sta dobiju),a pesaci ne( kao opstina finansira kocent pa je za sugradjane dzaba ulaz). A pogotovo se ne isplati onima koji dolaze na susret u subotu popodne, pa zakasne na pasulj, a platili su upad 5e. Jos jednom: ne mislim na MK IL Paradiso- nisam bio na susretu da sada. pozz i vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 9, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan OK,vidimo se prijatelju!Obavezno se javi da pijemo pice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 10, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Peđa koja je procedura za smeštaj? pozdrav iz Bara ako bog da vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 11, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kamp je prelijep,kazu ljudi rijetko lijep,a sto se tice drugih smjestaja na raspolaganju su nam svi hoteli,moteli i konaci u Istocnom Sarajevu po snizenim cijenama,tj.10-15 eura po krevetu za noc,sto realno i nije puno,obzirom na kategoriju soba.Uglavnom mi ne vrsimo rezervacije unaprijed,vec koga interesuje takav smjestaj upucujemo ga u zeljeni hotel sa bonom za povlastenu cijenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Jun 11, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se .Pozdrav iz Kraljeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Jun 12, 2011 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo i nas par iz Zrenjanina. Par motora i ja sa jos par njih kolima. Malo pauziram od motora,ali imam opravdan razlog :-) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 12, 2011 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo i nas par iz Zrenjanina. Par motora i ja sa jos par njih kolima. Malo pauziram od motora,ali imam opravdan razlog :-) . Da se nisi "udebljala" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 13, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosli svi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo i nas par iz Zrenjanina. Par motora i ja sa jos par njih kolima. Malo pauziram od motora,ali imam opravdan razlog :-) . Da se nisi "udebljala" ? Jesam i to kako! Videces. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2906 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 2786 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan MC Srem dolazi. U koliko sati krece izlet na Jahorinu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan U subotu ujutro je izlet,a satnicu ce mo stimati zavisno od raspolozenja bajkera koji zele da idu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Kragujevcani dolaze, i verujem deo MK SMAK. Pozdrav i nek bog da sto valja, a mi cemo za ostalo da se snadjemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan U subotu ujutro je izlet,a satnicu ce mo stimati zavisno od raspolozenja bajkera koji zele da idu! Ovo nepropustam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 15, 2011 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan MK "CIVIJA" Sabac dolazi standardno!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jun 15, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan E OVAKO NAS VRIJEME CEKA U DANE VIKENDA! Pet 17.06.11. 07 h sunčano 18 °C 2 m/s jugozapadni 78 % Pet 17.06.11. 13 h sunčano 27 °C 1 m/s zapadni 38 % Pet 17.06.11. 19 h vedro 16 °C 0 m/s severni 89 % Sub 18.06.11. 01 h vedro 12 °C 1 m/s jugozapadni 92 % Sub 18.06.11. 07 h sunčano 18 °C 2 m/s jugozapadni 71 % Sub 18.06.11. 13 h sunčano 27 °C 3 m/s jugozapadni 34 % Sub 18.06.11. 19 h vedro 18 °C 3 m/s jugozapadni 71 % Ned 19.06.11. 01 h vedro 12 °C 2 m/s jugozapadni 81 % Ned 19.06.11. 07 h malo oblačno 18 °C 0 m/s severni 67 % Ned 19.06.11. 13 h sunčano 26 °C 1 m/s zapadni 46 % Ned 19.06.11. 19 h vedro 17 °C 2 m/s severni 89 % Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Jun 16, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra pre mraka... Par nas stize iz Velike Plane !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko sa severa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Jun 16, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Bajina Basta DOLAZI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1011 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan u 13:30 krece ekipa iz Backe Topole vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan MC Balkanika Modrica dolazi sutra!!! Vidimo se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan sinoc bio i extra bilo.. veceras opet dolazim i ja mislim da ce jos bolje biti.. svaka cast na organizaciji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...