DjordjeMijailovic 2644 Napisano Avgust 15, 2011 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan mada kad malo bolje razmislim, za 16god i prvi motor YBR jeste brz Ide lagano 80, dok se za preko 90 vec muci. To su brzine sa kojima moze lepo da se navoza. Pocetnici su skloni "gadjanjem" ciframa kad je brzina u pitanju, a najcesce nisu svesni koliko je tih 80km/h na motoru bar prvih godinu dana voznje motora. Ne znam odakle potreba da se ode preko stotke a jos ni prvi motor nije kupljen. To se stalno moze cuti upravo od pocetnika. Svima nesto malo ta stotka?? Nemojte misliti da je sramota ne juriti. Jedina sramota je slupati se... Ja kao zelen vozac sa svega 3 god "iskustva" i dalje sa 8x vise konjskih snaga ne prelazim stotku na obicnom putu. Nije da ne smem vec jednostavno vidim da je to prebrzo za mene da odreagujem ako dodje do problema. Nemoj da te zavara to sto vozis 100 i mislis da si ovladao brzinom. Probaj da naglo zakocis sa stotkom pa ce ti biti jasno ako ostanes citav YBR nije za preticanja, sportsku voznju i slicno, a to se i ne preporucuje bez solidnog iskustva, bar ako mislis na svoju glavu. Za sta jeste? Za laganu voznju 60-80, za ture do 300km dnevno, a mogu se voziti i dvoje na njemu po ceo dan... Preporuka: uzivaj u motoru koji si kupio, i to uzivaj sto duze. Bice vremena i za jaci i skuplji. Naoruzaj se sto vise iskustvom i kilometrima na aerox-u nekoliko godina pa predji na jace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...