acim 766 Napisano Maj 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam Blic i imam šta da vidim Teško povređena dvojica motociklista Dalibor S. (18) i Dušan T. (18) teško su povređeni noćas nešto pre ponoći kada su motorom naleteli na automobil u Ulici Ace Joksimovića. Oni su vozeći se na motoru velikom brzinom prvo udarili u automobil koji se isparkiravao, a zatim, izgubivši kontrolu nad motorom zakačili su još jedan parkirani automobil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Maj 7, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Ovi novinski izvestaji me sve vise podsecaju na pricu iz '90-tih: "... i tako su demonstranti poceli da nas udaraju svojim glavama po pesnicama, kolenima, pendrecima..." Nadam se da ce momci biti OK. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 7, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam na TV-u, nisam uhvatio od pocetka, al ako sam dobro shvatio oni su vozili brzo, a auto ih je il isekao il se isparkiravao - nesto tako. Takodje su rekli da je valjda suvozac teze povredjen jer nije imao kacigu ( vozac je imao ). Nemojte me drzati za rec ako sam nesto pogresno napisao, nisam cuo celu vest od pocetka . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 7, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Као прво Аце Јоксимовића није улица него Булевар Архитектонског Идиотизма 21. века и однеће још много жртава... Нажалост... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Maj 7, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Spave je potpuno u pravu. Deo te ulice od centra Žarkova pa sve do Kneza Višeslava, treba izbegavati u svakom slučaju ako može. Tu je opasno prolaziti i automobilom, a kamoli motorom. Ima mnogo izgrađenim novih zgrada sa mnogo stanova, a ni jedna nema adekavatan parkin, tako da ima parkiranih vozila bukvalno svuda. I po danu mora se biti KRAJNJE oprazan. Uspešan oporavak nastradalima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Maj 7, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam na TV-u, nisam uhvatio od pocetka, al ako sam dobro shvatio oni su vozili brzo, Ako se secate ona tri motora sto su ih pokupili panduri, i za njih je pisalo u novinama da su momci isli velikom brzinom iako nisu, a to sto su panduri prosli na crveno bez odgovarajuce signalizacije to se nigde nije spominjalo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan koliko se secam prosle godine je jos jedan momak u toj ulici nastradao tada je bila puna rupa sada su je skoro asfaltirali! isli oni brzo ili ne opet po ko zna koji put motoristima je uskraceno prvenstvo prolaza! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Maj 7, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Evo me u Beogradu,dodjoh zbog nekih privatnih poslova..... Ja sam unace ovde na gajbi na Banovom brdu i prilicno su mi poznati svi ti tereni o kojima govorite. Zaista mi je zao sto su momci nastradali,ali moram isto tako da kazem i da su nesreci sami kumovali.Da se ne bi sada ovo pretvorilo u vecitu polemiku,reci cu samo da se u gradu neke stvari NE RADE!!!Bilo da je Ace Joksimovica ili Jokse Acimovica,s' rupama bez njih itd... Iskreno se nadam da ce sve ovo da im bude samo ruzna uspomena i nauk za sva vremena.I ne samo njima. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 7, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan "Dalibor S. (18) i Dušan T.(18) " ovo na zalost mnogo govori o svemu pa jos suvozac bez kacige.. zelim im brz oporavak i da im ovo prodje samo kao relativno jeftina skola 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 7, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan suvozac je preminuo na putu do bolnice.to se desilo na 300 m od mog restorana u kom radim.Ostecena tojota pokazuje da se radilo o veeelikoj brzini.jos jedan mladi zivot.samo ne razumem 18 god.na tom motociklu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 7, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas u komsiluku, nisam cuo za ovo, sad mi reče drugarica. Strašno. Ace Joksimovica je jedna strahota od ulice. Znate li gde se tačno to desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 7, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan sa desne strane kod apoteke,zbog neplanskog zidanja zgrada automobili nemaju parking,a parkiraju ukoso,i vire vise od metar na ulici.Momak se malo jace zaleteo i udario parkirani automobil... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 7, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Znam gde je, ja bas tu izlazim na AJ. Inace, koliko sam uspeo da saznam motor nije bio njihov, drugar im dao da se voze... Strašno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 8, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Posto ima jedan smrtni slucaj pretpostavljam da je za hroniku? :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Maj 8, 2011 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Smrtni je slucaj... Dusan Trifunovic je preminuo Laka mu zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 8, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Moja tetka im predavala u skoli.. Suvozac je poginuo, a vozac se izvukao sa tesim povredama. Nazalost jos jedan danak neiskustvu, nepaznji i ne nosenju zastitne opreme... Svaka rec je suvisna... Moje saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadbg 3 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki ZZR 1400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... Moje saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 9, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se ova tragedija završila na najgori način, tema je prebačena u Crnu hroniku. Laka mu zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 10, 2011 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce.....deca.....a tek smo poceli da se vozimo.... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan saučešće porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale ZX10 93 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad razvuces u nepreglednoj ulici punoj rupa hoce to da se desi... od motora ostali samo dugmici.... nema govora o oduzimanju prednosti, isao je prebrzo , toliko da nema sanse da ga neko vidi u toj ulicici... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Maj 10, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @salezx10 isposhtuj momke , nema potrebe za "kad razvuces u nepreglednoj ulici punoj rupa hoce to da se desi..." i "od motora ostali samo dugmici...." 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ulica nije puna rupa, kompletan kolovoz je pre manje od mesec dana presvucen novim asfaltom. Izgleda da je momak policajac, veštak ili sudija, pa moze da proceni ko je kriv i šta se desilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Žalosni su ovakvi komentari kada se već nešto ovako strašno desi. Svi smo mi kao klinci bili nesalomivi i neustrašivi. Još žalosnije je to što kada sam ja bio klinac nije bilo nikog tako pametnog da mi skrene pažnju na sve aspekte vožnje i kada šta može da se desi. Sale, preusmeri to što imaš u sebi na druge teme u kojima tvoje mišljenje ima preventivan značaj, ovde si trn u suznom oku. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...