Jump to content

Moto Zajednica

Udes u ulici Ace Joksimovića

Recommended Posts

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Čitam Blic i imam šta da vidim :stabre:

Teško povređena dvojica motociklista

Dalibor S. (18) i Dušan T. (18) teško su povređeni noćas nešto pre ponoći kada su motorom naleteli na automobil u Ulici Ace Joksimovića.

Oni su vozeći se na motoru velikom brzinom prvo udarili u automobil koji se isparkiravao, a zatim, izgubivši kontrolu nad motorom zakačili su još jedan parkirani automobil.

140150_1701-foto-m-josida_f.jpg?ver=1304724412

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 263 postova
  • Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam.

Ovi novinski izvestaji me sve vise podsecaju na pricu iz '90-tih:

"... i tako su demonstranti poceli da nas udaraju svojim glavama po pesnicama, kolenima, pendrecima..."

Nadam se da ce momci biti OK.

• Podržavam 8

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Gledao sam na TV-u, nisam uhvatio od pocetka, al ako sam dobro shvatio oni su vozili brzo, a auto ih je il isekao il se isparkiravao - nesto tako. Takodje su rekli da je valjda suvozac teze povredjen jer nije imao kacigu ( vozac je imao ).

Nemojte me drzati za rec ako sam nesto pogresno napisao, nisam cuo celu vest od pocetka .

• Podržavam 1

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Као прво Аце Јоксимовића није улица него Булевар Архитектонског Идиотизма 21. века и однеће још много жртава... Нажалост...

• Podržavam 5

• Svrati ponekad, 313 postova

Spave je potpuno u pravu. Deo te ulice od centra Žarkova pa sve do Kneza Višeslava, treba izbegavati u svakom slučaju ako može. Tu je opasno prolaziti i automobilom, a kamoli motorom. Ima mnogo izgrađenim novih zgrada sa mnogo stanova, a ni jedna nema adekavatan parkin, tako da ima parkiranih vozila bukvalno svuda. I po danu mora se biti KRAJNJE oprazan.

Uspešan oporavak nastradalima.

• Podržavam 1

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

Gledao sam na TV-u, nisam uhvatio od pocetka, al ako sam dobro shvatio oni su vozili brzo,

Ako se secate ona tri motora sto su ih pokupili panduri, i za njih je pisalo u novinama da su momci isli velikom brzinom iako nisu, a to sto su panduri prosli na crveno bez odgovarajuce signalizacije to se nigde nije spominjalo...

• Podržavam 2

• BJB Maxi Scooter Club, 342 postova
  • Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo

koliko se secam prosle godine je jos jedan momak u toj ulici nastradao tada je bila puna rupa sada su je skoro asfaltirali!

isli oni brzo ili ne opet po ko zna koji put motoristima je uskraceno prvenstvo prolaza!

• Podržavam 1

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Evo me u Beogradu,dodjoh zbog nekih privatnih poslova.....

Ja sam unace ovde na gajbi na Banovom brdu i prilicno su mi poznati svi ti tereni o kojima govorite.

Zaista mi je zao sto su momci nastradali,ali moram isto tako da kazem i da su nesreci sami kumovali.Da se ne bi sada ovo pretvorilo u vecitu polemiku,reci cu samo da se u gradu neke stvari NE RADE!!!Bilo da je Ace Joksimovica ili Jokse Acimovica,s' rupama bez njih itd...

Iskreno se nadam da ce sve ovo da im bude samo ruzna uspomena i nauk za sva vremena.I ne samo njima.

• Podržavam 8

• Drug član, 1665 postova
  • Motocikl: XF650 Zrakoprc :)

"Dalibor S. (18) i Dušan T.(18) "

ovo na zalost mnogo govori o svemu

pa jos suvozac bez kacige..

zelim im brz oporavak i da im ovo prodje samo kao relativno jeftina skola

• Podržavam 2

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

suvozac je preminuo na putu do bolnice.to se desilo na 300 m od mog restorana u kom radim.Ostecena tojota pokazuje da se radilo o veeelikoj brzini.jos jedan mladi zivot.samo ne razumem 18 god.na tom motociklu...

• Podržavam 1

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Ja sam bas u komsiluku, nisam cuo za ovo, sad mi reče drugarica. Strašno. Ace Joksimovica je jedna strahota od ulice. Znate li gde se tačno to desilo?

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

sa desne strane kod apoteke,zbog neplanskog zidanja zgrada automobili nemaju parking,a parkiraju ukoso,i vire vise od metar na ulici.Momak se malo jace zaleteo i udario parkirani automobil...

Znam gde je, ja bas tu izlazim na AJ. Inace, koliko sam uspeo da saznam motor nije bio njihov, drugar im dao da se voze... Strašno.

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Moja tetka im predavala u skoli.. Suvozac je poginuo, a vozac se izvukao sa tesim povredama. Nazalost jos jedan danak neiskustvu, nepaznji i ne nosenju zastitne opreme... Svaka rec je suvisna... Moje saucesce...

• U prolazu, 76 postova

kad razvuces u nepreglednoj ulici punoj rupa hoce to da se desi...

od motora ostali samo dugmici....

nema govora o oduzimanju prednosti, isao je prebrzo , toliko da nema sanse da ga neko vidi u toj ulicici...

• Podržavam 7

• U prolazu, 74 postova

@salezx10 isposhtuj momke , nema potrebe za "kad razvuces u nepreglednoj ulici punoj rupa hoce to da se desi..." i "od motora ostali samo dugmici...."

• Podržavam 3

Ulica nije puna rupa, kompletan kolovoz je pre manje od mesec dana presvucen novim asfaltom. Izgleda da je momak policajac, veštak ili sudija, pa moze da proceni ko je kriv i šta se desilo. :lud:

• Podržavam 1

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Žalosni su ovakvi komentari kada se već nešto ovako strašno desi. Svi smo mi kao klinci bili nesalomivi i neustrašivi. Još žalosnije je to što kada sam ja bio klinac nije bilo nikog tako pametnog da mi skrene pažnju na sve aspekte vožnje i kada šta može da se desi. Sale, preusmeri to što imaš u sebi na druge teme u kojima tvoje mišljenje ima preventivan značaj, ovde si trn u suznom oku.

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja