zokkac 15 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Imam stari GIVI Maxia top case 52l, i do sada nisam razmisljao o kupovini bocnih kofera, ali evo poceo sam . Nisam imao prilike, nazalost, da probam ni GIVI E41a ni KAPPA K40, samo sam citao zilion postaova i sve zivo na internetu o oba. Kazu da E41 ima kvalitetniju plastiku. GIVI E41 je kod nas 370€, mogu ga dobiti iz Italije za oko 280€. KAPPA K40 moze kod nas da se kupi, ako uzmem u obzir pominjanih 5% popusta za clanove foruma, za cca 220€. Molim sve koji imaju iskustva da mi sugerisu isplate li se GIVI E41 za tih 60€ vise, i sto je najvaznije, razliku u kvalitetu, i ceni. Hvala svima puno unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmisljao o istim koferima, ali sam se odlucio za ove Pegazove aluminijumske http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61026-pegaz-moto-novi-sad-i-zemun/page__view__findpost__p__1036575 Em jevtiniji, em veci, em pomazem domacu industriju Ako ti ovo ne pomaze, izvini na offu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokkac 15 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, uh, ni da su dzabe, takvi mi ne igraju ulogu, ni prakticno ni u mislima. No prob sto si"u off-u", Tomerc, nisam ni znao za takve kofere do sada, hvala na odgovoru anyway! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 6, 2011 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E 41 su koncepcijski drugaciji koferi, a K 40 su klasicni. E 41 imaju mali poklopac na vrhu (naravno pored klasicnog otvaranja) sto je prilicno korisno da neke stvari stavis/izvadis iz kofera bez otvaranja citave strane. Jesu skuplji, ali ako prilike dozvoljavaju glasam za njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokkac 15 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 90 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Cube 1998 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Doktore, jos jedno misljenje vise, primljeno k' znanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...