aslservis 93 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan uradjen veliki servis, nove prednje i zadnje plocice, novi lanac i lancanici, nov akumulator, gume odlicne,bez ulaganja, akrapovic izduv, na mom imenu,razlog prodaje je jer sam stalno na putu.moze zamena za auto.cena je za kes 1350eura tel mi je 060/090-90-93 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Koji kes? Ja nigde ne vide nikakvu cifru. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 6, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan HM. Cena i nije tako visoka.... a kako mohikanac ne vidiš cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Maj 6, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, cena uopšte nije loša! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sad pise moja greska.... '94 god 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1870 Napisano Maj 7, 2011 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Slike ima,opis ima,cenu ima, godiste nema 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 1300eura... zar je puno za motor bez ulaganja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 148 Napisano Maj 16, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Nije puno,vec se nema para Uzeo bi ja tako nesto sebi za pocetak,to je idealno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo jos malo... 1250eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ...aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1870 Napisano Maj 21, 2011 Drug član, 1181 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Slike ima,opis ima,cenu ima, godiste nema Lupate mi minuse? Nije problem. Medjutim, kad sam komentar napisao nije imao godiste. Kasnije je prepravio u komentarima ispred, pa ispada da smo svi glupi ispod... Uzivajte u deljenju... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan heh,izvinjavam se.dodao sam taj podatak naknadno posto sam video gox-ov post Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Maj 25, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Maj 26, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 1150EURA FIKSNO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 56 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za manji uz moju doplatu imas u oglasima prodajem ergelu od 3 konja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Maj 27, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za manji uz moju doplatu imas u oglasima prodajem ergelu od 3 konja. ne bih da menjam druze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Maj 31, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ipak moze zamena za nekog novijeg R-a uz moju doplatu,cena u zameni je 1300eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Jun 1, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan prodato,moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...