tindirbp 289 Napisano Maj 11, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sklepa ima keihin karbove i 2006 god. je auh,,,bolja varijanta..mada,i to zna da zeza,jel lepo raducka na leru...i jel prima punu turu,to jest pun pun gas,, ej coece nes verovati al motor radi extra,znaci prima gas,ide ko lud,vuce extra,radi ko sat na leru ustelovo sam ih super stvarno nemam zamerke sto se tice karbova,e jos oni da me Hebu mogo bi se obesiti,al ima sad jos jedan problem,menjo sam mu plocice i zamenim prednje i odma dobije kocnicu a zadnja...haos,znas kad sam odustao danas,poludeo sam i skino zadnju i vozi sad brez zadnje ,nije bas pametno al covek se zazeleo jadan sta ce,e sad sta bi moglo biti nemam pojma,namotao sam mu cak ispod gumice teflon trake da rasiri i nevredi,nem pojma moram videti sta je kad se malo odmorim od tog motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 11, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan tindirbp, već si dugo na forumu tako da bi trebalo da poštuješ Internet etiku - pisanje svim velikim slovima se smatra vikanjem. pa dobro uredniče čovek skače i viče od sreće,nije mu za zameriti... BRAO tako je,moram jbt kako necu coperica gotova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 13, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan veliko hvala Bokilicu sto me je spasao i ostalima naravno hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...