ledeni 14 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas sam postavio metalna crjeva na prednjem tocku ali nikako da dobijem pritisak na rucici iste,sve je prozraceno na kocione celindre dolazi ulje zraka nema dali je neko imao slican problem Zasto ne mogu da dobijem pritisak i dali ona zastitna gumica kod rucice od kocnice igra neku ukogu ili je to samo zastita od prasine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokerCBR 0 Napisano Maj 4, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: HONDA CBR900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako si potiskivao klipove unutra da isteras svo ulje,i ako su klipovi ostali skroz unutra u kljestima zbog toga i nemas pritisak,probaj izvuci malo napolje klipove par milimetara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Popusti kljesta i pokusaj da ih iskosis da ti ventil bude na najvisoj tacki, pa onda probaj da ispustis. kada ispustaj vazduh nemoj da ti rucica potone do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Popusti kljesta i pokusaj da ih iskosis da ti ventil bude na najvisoj tacki, pa onda probaj da ispustis. kada ispustaj vazduh nemoj da ti rucica potone do kraja. danas cu pokusati sve ponovo kako ste naveli gore pa cu javiti sta sam napravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si potiskivao klipove unutra da isteras svo ulje,i ako su klipovi ostali skroz unutra u kljestima zbog toga i nemas pritisak,probaj izvuci malo napolje klipove par milimetara. operacija je uspjela morao samizvuci klipove malo zatim sam dobro prozracio i sad je sve ok jos je ostala korpa da se zamjeni cuje se malo neznam dali je to strasno jer se cuje samo na leru.dali mogu voziti ovu sezonu sa sjebanom korpom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 4, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je da se cuje malo korpa na leru. Ako ti je to jedina diagnoza, onda nema razloga za zamjenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je da se cuje malo korpa na leru. Ako ti je to jedina diagnoza, onda nema razloga za zamjenu. da ali zasto se ne cuje kad pritisnem kvacilo ili kad povecam obrtaje na hiljadu i sto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 5, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bem li ga... kad pritisnes kvacilo, nategnes opruge i sve se stegne, pa ne tandrche. Kad das gas, onda centrifuga malo izvrsi postrojavanje. Stani pored nekog ducatia, i odmah ce prestati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bem li ga... kad pritisnes kvacilo, nategnes opruge i sve se stegne, pa ne tandrche. Kad das gas, onda centrifuga malo izvrsi postrojavanje. Stani pored nekog ducatia, i odmah ce prestati. hahha u pravu si prijatelju zato mi se dukati ne dopada ali ja mislim u mom slucajau da je korpa otisla jel lupka pravo cak se osjeti i pod nogma kako lupa kad se motor zagrije na radnu temperaturu malo se lupkanje stisa , mene samo zanima one opruge ( federi) na korpi dali smiju da imaju lufta ili ne skidao sam korpu onaj iglicasti lezaj mi izgleda dobro ali opruge u korpi imaju previse lufta sad me zanima dali je taj luft normalan/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 6, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi shubler i izmjeri ih. Ako su van tolerancije onda mjenjaj. Korpa se mjenja kad se naprave "zubi" (pa zapinje pri pustanju kvacila) ili kad je naprsla. Lupkanje nebi trebalo da bude indikacija za losu korpu. I moj CBR je lupkao u leru i tako 30.000 bezbriznih km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 7, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi shubler i izmjeri ih. Ako su van tolerancije onda mjenjaj. Korpa se mjenja kad se naprave "zubi" (pa zapinje pri pustanju kvacila) ili kad je naprsla. Lupkanje nebi trebalo da bude indikacija za losu korpu. I moj CBR je lupkao u leru i tako 30.000 bezbriznih km. onda je bolje nista ne dirati nek lupka hahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Maj 7, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Popusti kljesta i pokusaj da ih iskosis da ti ventil bude na najvisoj tacki, pa onda probaj da ispustis. kada ispustaj vazduh nemoj da ti rucica potone do kraja. danas cu pokusati sve ponovo kako ste naveli gore pa cu javiti sta sam napravio Neznam kako je kod tebe na motoru ali na mom nema sanse da se ozraci sistem ako se samo sipa koc. tecnost gore i druka kocnica... nece da otvrdne nema sanse. Posle mi je neko na forumu dao savet: odvrnes sisice za ozracivanje, uzmesh crevo i nataknesh na sisice pa uzmesh spric od npr 20ml ( kupish u apoteci ) i sistem punis od dole. Tako cesh se odmah osloboditi vazduha koji je ostao u crevima i kocnica ce odmah otvdnuti. Meni je trebalo bukvalno 5 minuta ovim sistemom nek ozracim oba klesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 8, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A moze i ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Pa moze ali shta ako nema kompresor od frizidera ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 9, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Uzmeš kompresor od zamrzivača :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Popusti kljesta i pokusaj da ih iskosis da ti ventil bude na najvisoj tacki, pa onda probaj da ispustis. kada ispustaj vazduh nemoj da ti rucica potone do kraja. danas cu pokusati sve ponovo kako ste naveli gore pa cu javiti sta sam napravio Neznam kako je kod tebe na motoru ali na mom nema sanse da se ozraci sistem ako se samo sipa koc. tecnost gore i druka kocnica... nece da otvrdne nema sanse. Posle mi je neko na forumu dao savet: odvrnes sisice za ozracivanje, uzmesh crevo i nataknesh na sisice pa uzmesh spric od npr 20ml ( kupish u apoteci ) i sistem punis od dole. Tako cesh se odmah osloboditi vazduha koji je ostao u crevima i kocnica ce odmah otvdnuti. Meni je trebalo bukvalno 5 minuta ovim sistemom nek ozracim oba klesta. ozracio sam kocnice kao sto je kolega naveo gore izvukao sam klipove par milimetara vani zatim ih ponovo vratio prozracio i kocnica je super odmah sam dobio i pritisak. ali me sad brine ovo lupkanje korpe znaci kad stisnem kvacilo lupkanje prestane i kad se motor zagrije isto tako lupkanje nestane dali je neko od vas imao slican problem nekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...