Ghostrider80 0 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawsaki ZX7R Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bi moju Suzanu ili menjao za nesto u vrednosti ali realno.God 1993,bez ulaganja sem registracije.Tel.060 0420 418 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Iju svaka chast za Suzu super izgleda .... I mene zanima koja je cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghostrider80 0 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawsaki ZX7R Prijavi odgovor kao problematičan E cena....cena neznam ni sam.Vreme ludo a para nema...negde oko 2000e...vredi valjda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghostrider80 0 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawsaki ZX7R Prijavi odgovor kao problematičan Dali je moguce da nikoga nezanima moja SUZANA... :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...