kamikaza 61 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, pre neki dan sam kupio GS 1200 iz 2005g. bio je ovde negde po oglasima ( zuta boja ). E sad me interesuje, posto je presao 41000 sta treba da mu odradim od redovnih servisa sem ulja i filtera za ulje i filtera vazduha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2334 Napisano Maj 3, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko i na brzinu.... Na svakih 10 hiljada radi se: - Promena ulja i filtera ulja - Provera/štelovanje ventila - Sinhronizacija gasa (Lalajko, kako se ovo tačno kaže na Srpskom? Throttle body synchronization) - Provera svećica - Vizuelna inspekcija ostatka motora (kočnice, diskovi končnica, abs senzori, crevca kočione tečnosti, kvačilo, točkovi, gume, itd.) Na svakih 20 hiljada sve ovo gore, plus: - Novi filter vazduha - Promena ulja u kardanu - Mazanje mašću "final drive spleens"-a (Lalajko?) - Punjenje akumulatora Na svakih 40 hiljada sve ovo gore, plus: - Zameni svećice - Promeni ulje menjača Na svakih 60 hiljada: - treba da se promeni kaiš alternatora Jednom godišnje: - zamena tečnosti kočnica (bleeding the brakes) Ako sam nešto zaboravio, Lalajko će me dopuniti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru... p.s. Ziveo sam skoro dve godine u Los Angelesu ( North Hollywood), pre mesec dana sam dosao u Srbiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...