Mare70a 1399 Napisano Maj 1, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Maloletni motociklista (17) teško je povređen u sudaru sa cisternom večeras oko 20.20 sati na Starom savskom mostu u Beogradu. Pre udara u cisternu na njega je naletelo, za sada nepoznato vozilo, koje je izazvalo nesreću. Mladić je prvo udario u branik, nakon čega je, pošto mu je pritom spala kaciga, udario u točak cisterne. Kolima Hitne pomoći prevežen je u Urgentni centar gde mu je ukazana dalja pomoć. Nesretni mladić zadobio je tešku povredu glave usled koje je pao u komu. Drugari,dokle ce da se pune ove stranice ovakivim stvarima.Crnu hroniku da i ne pominjem. Ne hebe nas ni narod ni vlada. Trebalo bi da se zalozimo za naj ostrije kazne za vozace automobila koji povrede motoristu ili biciklistu ili pesaka i izvrsimo pritisak na pravosudni nash budjavi sistem DA KAZNE BUDU MAKSIMALNE. Ovo nigde nema do kod nas samo.Muka mi je kad vidim ove stvari vise,treba preduzeti nesto i to PO HITNOM POSTUPKU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce deckic da se izvuce :'( Koji motor je u pitanju? Naravoucenije, nije bitno samo da stavite kacigu vec da je i propisno vecete i dobro zategnete./ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Maj 1, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne znam koji je motor,sad otvorim blic i vidim ovo. DOKLE DA NAS TRETIRAJU KAO BUBASHVABE? SVAKI PUT KAD SEDNEM NA MOTOR NAIDJE NEKI IDIOT KOJI JE POTENCIJALNI UBICA,KOJI SE GURA SA KOLIMA I TRTI. KRIVO IM KAD SMO PRVI NA SEMAFORU,KRIVO IM KAD ZAVRSAVAS SVOJE POSLOVE BEZ CEKANJA U KOLONOMA,SVE IM BRE KRIVO. KAO DA NISMO LJUDI,KAO DA NEMAMO PORODICE,KAO DA NAS ZIVOT BREEEEE NISTA NE VREDI ZATO STO VOZIMO MOTORE. Popi....deo sam skroz,svaki dan neko sranje. > > > > A kad naprave sranje onda smo mi krivi,brzo smo vozili,bla,bla.Jos nisam cuo ove godine da je motorista bio kriv. DA LI JE NEKO CUO ZA ISHODE NJIHOVIH SUDJENJA? DA LI JE NEKO CUO DA JE NEKO OD TIH UBICA DOBIO MOMENTALNI ZATVOR? Ja nisam.Nista se ne zna o tim ubicama i mogu se opkladiti da je svaki na slobodi i dalje vozi i pretnja je za sve nas :grom: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Maj 1, 2011 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Više puta sam naglašavao da treba praviti manifestaciju za bezbednost i ravnopravnost dva točka, umesto onolikog protesta za smanjenje taksi. Postavili smo temu o upotrebi kamera na kacigama i motorciklima radi prijavljivanja bahatih vozača koji čine zlodela ubijajući nas svojim postupcim i ništa, svi se ućutimo srećni što mi nismo ti o kojima se čita u crnim hronikama i ovakvim temama. Svaki dan se piše o nekoj nezgodi a sigurno svako od nas ima svaki dan opasne susrete na koje smo već svi oguglali pa ih niko i ne iznosi dok ne doživi nesreću. Bez nekog našeg angažovanja teško da će išta biti bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Maj 2, 2011 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan .. Trebalo bi da se zalozimo za naj ostrije kazne za vozace automobila koji povrede motoristu ili biciklistu ili pesaka i izvrsimo pritisak na pravosudni nash budjavi sistem DA KAZNE BUDU MAKSIMALNE. ... U potpunosti se slažem, samo bih dodao još jednu sitnicu: u slučajevima kada se utvrdi da je do sudara došlo zbog bahatosti/utvrđene namerne krivice vozača 4+ točkaša. Ne možemo linčovati npr vozača u koga se spucao kamikaza na 2 točka koji je u krivini preticao kolonu i nije uspeo da se ubaci ispred vozača koji je počeo da koči čim ga je ugledao... Dobro - možemo, ali nije to to na šta ti i ja mislimo... Pa čak i u nekim slučajevima kada su vozači 4+točkaša krivi ne treba pribegavati linču... Dovoljan je mrtvi ugao, trenutak nepažnje oba vozača i eto problema... Samo selektivno, i slažem se sa tvojom izjavom. A kada dvojicu - trojicu zaključaju na par godina, da vidiš kako će i svi ostali da otvore četvore oči... .. Pre udara u cisternu na njega je naletelo, za sada nepoznato vozilo, koje je izazvalo nesreću. ... Znači delija ("junak" - ne zvezdaš) je napravio sranje i zbrisao... Ako ga savataju i utvrde da je kriv - za ovo ga treba zaposliti (ispravka - prinuditi da volontira)na carini kao provera da li rade rukavice za ispitivanje telesnih šupljina do kraja života... A kriv je kako god okreneš - čim je zapalio... p.s. I ja se nadam da ce dečkić da se izvuče. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitas 163 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V-star Prijavi odgovor kao problematičan Više puta sam naglašavao da treba praviti manifestaciju za bezbednost i ravnopravnost dva točka, umesto onolikog protesta za smanjenje taksi. Postavili smo temu o upotrebi kamera na kacigama i motorciklima radi prijavljivanja bahatih vozača koji čine zlodela ubijajući nas svojim postupcim i ništa, svi se ućutimo srećni što mi nismo ti o kojima se čita u crnim hronikama i ovakvim temama. Svaki dan se piše o nekoj nezgodi a sigurno svako od nas ima svaki dan opasne susrete na koje smo već svi oguglali pa ih niko i ne iznosi dok ne doživi nesreću. Bez nekog našeg angažovanja teško da će išta biti bolje. potpisujem. po opisu dogadjaja, momak nije imao ni najmanje sanse, a vozilo koje ga je udarilo otpozadi je pokusalo da ga ubije bez predumisljaja!!! i naravno pobegao...i? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Maj 2, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno pod hitno treba neki veliki protest. Garantujem da je 50% nesreca kada je kriv vozac automobila prouzrokovano bahatim ponasanjem. Koliko mi se puta desilo da obidjem kolonu i stanem prvi i da lik u kolima iza mene posto poto hoce da me obidje kako bi on bio prvi...a da ne pricam o neustupanju prvenstva prolaza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Maj 2, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sistem je takav, bahatost se nagradjuje a kaznjava za pojas kacigu i ostale nabedjene prekršaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 2, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako druže. Na stranu idiot koji ga je pokupio ali da je mali imao propisno vezanu kacigu, možda ovog teksta uopšte ne bi bilo. Evo ja sam imao pad u subotu i praktično mi nije ništa, oprema odradila svoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitas 163 Napisano Maj 2, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V-star Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako druže. Na stranu idiot koji ga je pokupio ali da je mali imao propisno vezanu kacigu, možda ovog teksta uopšte ne bi bilo. Evo ja sam imao pad u subotu i praktično mi nije ništa, oprema odradila svoje... dobro, ali kakva te oprema stiti ako te neko nabode od pozadi i baci na cisternu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pre udara u cisternu na njega je naletelo, za sada nepoznato vozilo, koje je izazvalo nesreću. Mladić je prvo udario u branik, nakon čega je, pošto mu je pritom spala kaciga, udario u točak cisterne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Maj 2, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je to odvratna zamena teza? Doživeo sam i ja pad jesenas bežeći od auta, opremi nije ništa, ni isprljana čestito a ja sutra treba da zakažem treću operaciju. Ne radi se o tome uopšte već da je sistem osmišljen da maksimizuje prihode, da se policija ne cima da hvata ove što zaseru i pobegnu već kaznjava one koje im je lakše da navata makar i ne bili krivi. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 2, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ne kažem da nisi u pravu, to stoji. Kažem da, nas samih radi, treba što više da obratimo pažnju da eventualne posledice minimiziramo. A to se može sa propisnom opremom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo Nenad je bolje objasnio. Ajde da se ne svadjamo nego da cekamo dobre vesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Maj 2, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad kriv je vozac automobila i kraj, a jos je i pobegao Za takav sudar trebalo je da obuce sta? viteski oklop Decko je mogao da ima svu opremu i da slomi ,ne daj Boze, vrat pri udaru u branik. O cemu pricamo, ja kad vozim kola i vidim da je motor ispred ostavljam prostor za dvoja kola bas zbog toga da mogu da reagujem na vreme ako se nesto desi ili ne daj Boze kolega prokliza i padne ispred mene. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad kriv je vozac automobila i kraj, a jos je i pobegao Za takav sudar trebalo je da obuce sta? viteski oklop Decko je mogao da ima svu opremu i da slomi ,ne daj Boze, vrat pri udaru u branik. O cemu pricamo, ja kad vozim kola i vidim da je motor ispred ostavljam prostor za dvoja kola bas zbog toga da mogu da reagujem na vreme ako se nesto desi ili ne daj Boze kolega prokliza i padne ispred mene. Upravo isto mislim tako da ne bi nista da dodajem. Momku i njegovoj porodici zelim da se sve dobro zavrsi. Drzimo mu palceve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno postoji neki video zapis, te tačke su jako dobro pokrivene, naročito mostovi i velike raskrsnice. Na nadležnima je sada da to reše. Ako može da se pročita serijski broj na Durexu na onom snimku dvoje mladih kod Arene, sigurno se vidi i broj tablica vozila koje ulazi ili izlazi sa mosta. Samo da se premota na vreme koje je bilo u trenutku nezgode. U principu je sve vrlo prosto u doba uznapredovale tehnologije. Ako je neko zapamtio tip, boju ili marku vozila, postoje realne šanse. Fakat je da deca u današnje vreme znaju da koriste računare i dižu Đilere na zadnjaka, ali ne znaju da vežu kacigu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...