Jump to content

Moto Zajednica

Put a Jug

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Beverly 350

Pozdrav Svima ...

Drugari i Drugarice spremio sam se na put iz Bavarske preko Austrije do Umaga a odatle preko Doboja za BGD ..

Naravno, trebam da isplaniram i povratnu rutu ali to mi i nije veliki problem .. bitno je stici. lako cemo se vratiti ..:)

Elem , situacija je sledeca ...:

05.06.2011.

Krecem iz Bayreutha u Bavarskoj , gornja Frankonija do medju stanice Kranjsak Gora .. tamo kuntanje ...

Prva problematika dodatna nemogu da krenem pre 13h u Chetvrtak 05.05.2011. znachi teoretski havata me noc u Austriji ...

Odlucio sam da peglam Autoput do Rosenheima a onda nizbrdo ka Kizbuhelu, odabrao sam zadovoljavajuci regionalni put, nema egzotichnih prevoja i puteshestvija ,malo mi je frka od Austrijskih dolina ispod Kitzbuhela i Bad Gaschetina , ali hajd ..

Od Villacha preko Wurtzenpassa znam dobro tako da se nadam da sve proci ok , bez gubljenja i lutanja ..

Prema prognozi , sve vreme sunce , ali obzirom da je vise puta pomenuto , spreman sam na mogucu kishu u Alpina , zato sam malo u frci ...

Putanja po ViaMichelin-u izgleda ovako ...

http://www.viamichelin.com/web/Routes?&&strStartLocid=31MzlrdTEwY05Ea3VPVFF4TlRZPWNNVEV1TlRjeE1EVT0=&strStep1Locid=31M2tlcjEwY05EY3VPRFUyTURnPWNNVEl1TVRJME1EST0=&strStep2Locid=32MzE3ZzQ2MzcwMTBjTkRjdU5EUTFORGc9Y01USXVNemt4T1RRPQ==&strDestLocid=31NDNhYXExMGNORFl1TkRnME56TT1jTVRNdU56Z3lOalk9&intItineraryType=10&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=true&isAvoidVignette=true&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=true&dtmDeparture=30%2F04%2F2011&distance=km&devise=1.0|EUR&carbCost=1.6&Fp=0&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.60&Fl=0&indemnite=&caravaneHidden=false&vh=CAR&empriseH=275&empriseW=315&reinit=true

Zatim iz Kranjske Gore za Umag 06.05.2011

Ovo bi trebalo da bude opushteno uz uzhivanje kroz Sloveniju i Hrvatsku ... bez Autoputa ...

Putanja :

http://www.viamichelin.com/web/Routes?&&strStartLocid=31NDNhYXExMGNORFl1TkRnME56TT1jTVRNdU56Z3lOalk9&strStep1Locid=31NDNhYXQxMGNORFl1TWpNNU1qRT1jTVRRdU16VTFOalU9&strStep2Locid=31NDIxZXUxMGNORFV1TnpjME9UZz1jTVRRdU1qRXpNams9&strDestLocid=31NDRjdDExMGNORFV1TkRNek1EYz1jTVRNdU5USXdNakU9&intItineraryType=6&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=true&isAvoidVignette=true&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=true&dtmDeparture=30%2F04%2F2011&distance=km&devise=1.0|EUR&carbCost=1.6&Fp=0&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.60&Fl=0&indemnite=&caravaneHidden=false&vh=CAR&empriseH=275&empriseW=315&reinit=true

Umag , rezervisano , ochekujem pozitivnu atmosferu , jedino koliko prognoze kazu ako nelazu mozemo ochekivati malo kishice ...

Zatim iz Umaga za Doboj ... 08.05.2011..

Na tom putu neznam sta da ocehkijem , u najmanju ruku ko pita neskita ... Imam chitav dan , Nedelju , nezurim , mozda se pridruzim nekoj ekipi koja ide na tu stranu , ideja je da se raspitam u Umagu ide li neko na tu stranu ...

Putanja malo krivudava moguce da malo prosetam u pogresnom smeru al za pismene napisano , valjda, a za nepismene nacrtano ili ti pitaj usput ...

Putanja ...

http://www.viamichelin.com/web/Routes?&&strStartLocid=31NDRjdDExMGNORFV1TkRNek1EYz1jTVRNdU5USXdNakU9&strStep1Locid=31NDIxZHIxMGNORFV1TXpNeU16ST1jTVRRdU16QXlPREU9&strStep2Locid=31NDNhYmMxMGNORFF1T1Rrd01ERT1jTVRRdU9UQXdORGs9&strStep3Locid=31NDNhYzYxMGNORFF1T0RZNU1URT1jTVRVdU1qTTBNVEk9&strStep4Locid=31NDNhY3MxMGNORFV1TURReU56UT1jTVRZdU16WTVOekk9&strDestLocid=31NDNhZGIxMGNORFF1TnpVek56az1jTVRndU1EZzJPRGs9&intItineraryType=1&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=true&isAvoidVignette=true&isAvoidLNR=false&isAvoidFrontiers=true&dtmDeparture=30%2F04%2F2011&distance=km&devise=1.0|EUR&carbCost=1.6&Fp=0&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.60&Fl=0&indemnite=&caravaneHidden=false&vh=CAR&empriseH=275&empriseW=315&reinit=true

Nakon kuntanja i odmora 09.05.2011. od Doboja opusteno .. nema potrebe za mapama .. :)

Nadam se prijatnom putovanju ...

Za put sam se kondicino pripremao ovuda po Frankoniji , Fichtelgebirge .. sve u svemo oko 1200 - 1300 km do sada , dobro podnosim voznju , bez preteranog zamora ...

Uz put predvidjam par opustanja , pre svega mislim na prvi deo od Bayreutha do Kranjske Gore ... Ideja , prvi stop ispred Alpa , drugi negde u dolinama i zatim ako me bas umori negde ispred Villacha .. Sve zavisi od doba dana i vremenskih uslova ... Svaki odmor recimo po minimum 30 min ....

Moto oprema koju posedujem i nosim je OK ,

Danas sam kupio kisni kombinezon u koji stajem sa sve jaknom i pantalonama ...

Imam kisne navlake za rukavice i kopachke ...

Kacigu valjda necu zaboraviti ...

Aparat takodje za po koju slicicu da vas obradujem ...

GPS kao GPS za Bike nemam , ono sto imam za prvu pomoc je Blackberry sa navigacijom , oprobana i pomogla vise puta ....

Takodje , odstampacu rute details za u tanktorbicu ....

Imam Givi kofer , od 45-6 litara , zaim sam skoro kupio Bisage , nisu hrdjave ,i na kraju imam tank torbu,

nijedna od pack opreme nije za razudjeno pakovanje nista nije preveliko ali je zadovoljavajuce ...

Elem ono sto mi teba kao savet je sledece , od alata planiram da nosim spitz klesta za trnove kojekakve ako moram da vadim ..

Gume su nove , Conti Motion obe ... Sprej za gumu nosim ...

Set dodatnih sitnih kljucheva to je u stvari modularni srafciger u setu sa interfaceom, par kljucheva i srafciger glava kao umetci ,

nosicu i koji Imbus pored kljucha za tochak koji je standard .. ideja , koliko sijalicu da zamenim i pritegnem nesto ako zatreba ...

Nadam se da nece ..

Sve u svemu minimalac ..

A da , motor ... FZ6N 2007 ...

Daklem, to su ideje i vizije ..

Svaki predlog , sugestija, ideja , iskustvo je prihvatlljiva i pozeljna

Ziveli ..

Ljuti

post-2394-0-47428100-1304201957_thumb.jpg

post-2394-0-28965900-1304201965_thumb.jpg

post-2394-0-73763500-1304201985_thumb.jpg

post-2394-0-11482500-1304202006_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 93 postova
  • Motocikl: Yamaha XJR 1200

Prelijepa tura Ljuti! Ja sam u Šamcu (70-ak km od Doboja), ne znam da li si planirao za BG preko mog grada, ako jesi a nešto ti zatreba ili ti se nešto pripije slobodno se javi (+387 65 577 761).

U svakom slučaju neka ti je sa srećom!

Bojan

POzz Cancar,

Vidi , ja jedino i znam put preko Samca za Srbiju .... :)

Hvala na podrsci i pozivu .

Ponedeljak uvece cu provesti u Doboju a u Utorak oko 9 cu krenuti za BGD ..

Ako ti je rano u Utorak ujutru da pijemo kafu negde u Samcu onda ako se vozikas u Ponedeljak

uveche mozes doci do Doboja u kafe Cinema da popijemo pice...

Doduse neznam kad cu stici do Doboja , dug je put , oko 580 km , ali cu te zvrcnuti pa cemo se dogovoriti ..

Veliki pozdrav..

Z

• U prolazu, 93 postova
  • Motocikl: Yamaha XJR 1200

Druže 'ajd ovako, u utorak ujutro prije nego kreneš iz Doboja za BG javiš mi se čisto da znam da si krenuo i da se dogovorimo gdje da se nađemo.

Pozdrav!

Druže 'ajd ovako, u utorak ujutro prije nego kreneš iz Doboja za BG javiš mi se čisto da znam da si krenuo i da se dogovorimo gdje da se nađemo.

Pozdrav!

O , javljam ti se ..Ali krecem za Srbiju u Ponedeljak ujutru ..

Ljuti

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja