Jump to content

Moto Zajednica

cas se cuje cas se necuje

Recommended Posts

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

ovih dana muci me neka dilema..imam auspluh od bandita 1200,motor mi se bukvalno necuje,radi kao fen,malo glasniji od skutera,u sustini apsolutno mi odgovara po pitanju voznje,tih necujan,motor u niskim ide kao sulav,a bogme ide i u visokim,

elem svidja mi se i njegov izgled, ali..po nekad za tu neke kratke voznjice,volim i da se cuje,pa makar i malo..

imam neki karbonski,cuje se kao grom,ali mo izgled nekako...jednostavno se ne uklapa u koncepciju izgleda mog motora..

i tako resih da napravim moravski izum,,zao mi da auspluh koji je bescujan kasapim,svako ume da napravi cevku i da auspluh vristi,ali je problem napraviti da se necuje, a da motor i dalje funkcionise onako kako to treba, i tako resih da od cujnog napravim deraca usiju al da ga nediram,receno ucinjeno,dobro ostalo je jos da obrusim varove i pofarbam varove,to cu sutra,

sta sam odradio,na spoju svih 4 grana,sam probusio rupu od 10mm, i spojio u jednu cev od 25mm, na kraju cevke zavario maticu i stavio sraf,lonac nedirnut,a cuje se,,kada odvijem saraf iz cevi pocinju da izlaze gasovi,naravno cev se nevidi od spolja, dugacka je 20tak cm,gasovi izlaze na dole,nesmetaju,motor radi lepo ,nema razlike u snazi ili radu,mogu da vam kazem da uzivo mnogo lepo grmi, i to skoro 50% jace,na snimku to nemoze bas bas da se lepo cuje,ali...cuce se, kad pozelim da se necuje za par sekundi namontiram sraf i opet se necuje ...prosto ko pasulj,,

nadam se da sam dobro postavio video snimak...

http://img508.imageshack.us/i/udp.mp4/

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1710 postova

Mislis da Japncima nije dosta Fokusima nego da im i ti lupas samare :lol: ? :lol:

Ekstra, svidja mi se izum. A jos mozes i kao top da koristis, ali top u smislu ubacis kuglicu od lagera i das gas... :D

• Zainteresovan, 952 postova

Nemate poštovanja prema izumiteljima i uradi sam madjioničarima, btw ni ja ga nemam za one koji plate parče cevi 100-200 eura. Bokiliću imaš li slučajno usisni ventil za gpx750?

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

nee,za kawu nis ne drzim,,

meni se svidja auspluh a da daam gomilu para za neki,nemam,i da imam odakle mi :nanana:

ah,,trebalo je iz tri puta pogoditi duzinu sirinu cevke da bi se dobio neki fini zvuk a ne da prdi na prazno,nije ni ovo bilo bas naivno :moto3:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja