bokilic 6101 Napisano April 29, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ovih dana muci me neka dilema..imam auspluh od bandita 1200,motor mi se bukvalno necuje,radi kao fen,malo glasniji od skutera,u sustini apsolutno mi odgovara po pitanju voznje,tih necujan,motor u niskim ide kao sulav,a bogme ide i u visokim, elem svidja mi se i njegov izgled, ali..po nekad za tu neke kratke voznjice,volim i da se cuje,pa makar i malo.. imam neki karbonski,cuje se kao grom,ali mo izgled nekako...jednostavno se ne uklapa u koncepciju izgleda mog motora.. i tako resih da napravim moravski izum,,zao mi da auspluh koji je bescujan kasapim,svako ume da napravi cevku i da auspluh vristi,ali je problem napraviti da se necuje, a da motor i dalje funkcionise onako kako to treba, i tako resih da od cujnog napravim deraca usiju al da ga nediram,receno ucinjeno,dobro ostalo je jos da obrusim varove i pofarbam varove,to cu sutra, sta sam odradio,na spoju svih 4 grana,sam probusio rupu od 10mm, i spojio u jednu cev od 25mm, na kraju cevke zavario maticu i stavio sraf,lonac nedirnut,a cuje se,,kada odvijem saraf iz cevi pocinju da izlaze gasovi,naravno cev se nevidi od spolja, dugacka je 20tak cm,gasovi izlaze na dole,nesmetaju,motor radi lepo ,nema razlike u snazi ili radu,mogu da vam kazem da uzivo mnogo lepo grmi, i to skoro 50% jace,na snimku to nemoze bas bas da se lepo cuje,ali...cuce se, kad pozelim da se necuje za par sekundi namontiram sraf i opet se necuje ...prosto ko pasulj,, nadam se da sam dobro postavio video snimak... http://img508.imageshack.us/i/udp.mp4/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da Japncima nije dosta Fokusima nego da im i ti lupas samare ? Ekstra, svidja mi se izum. A jos mozes i kao top da koristis, ali top u smislu ubacis kuglicu od lagera i das gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 30, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan meni se svidja,lepo fercera,kao rezervna rupica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano April 30, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan oduvek si zeleo da imas dve rupice!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 30, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemate poštovanja prema izumiteljima i uradi sam madjioničarima, btw ni ja ga nemam za one koji plate parče cevi 100-200 eura. Bokiliću imaš li slučajno usisni ventil za gpx750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 30, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nee,za kawu nis ne drzim,, meni se svidja auspluh a da daam gomilu para za neki,nemam,i da imam odakle mi ah,,trebalo je iz tri puta pogoditi duzinu sirinu cevke da bi se dobio neki fini zvuk a ne da prdi na prazno,nije ni ovo bilo bas naivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...