bajone 304 Napisano April 29, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako, prodajem moju apriliu pegaso 650. godište 1992, prešao 47800km trenutno. motor je 2003. godine uvežen iz švajcarske. motor je estetski preradjen i lep je ko lutka ima led stop svetlo sa integrisanim migavcima i prednje migavce na retrovizorima i tako neke gluposti. pre oko 500-600km mu je uradjeno sledeće: promenjeno ulje i filter (sipano Bel-Ray Thumper Racing), novi filter goriva, zamenjen antifriz, zamenjeno kočiono ulje, stavljeni novi semerinzi na vodenoj pumpi, stavljeni nov lanac DID (i to zlatni ) i JT lančanici. motor ima dunlop trailmax gume u odličnom stanju. motor ima fabričke brembo kočnice i USD prednju viljušku. takođe, tablica je ispod repa tako da nema cimanja zbog kamera po gradu i tih gluposti (nije zalepljena onako da te smara marsovac već lepo stavljena gospodski ) na motoru su izvedene neki električni upgrejdovi o kojima možete čitati na aprilia forumu ali ono što je postignuto je da motor puni 14V u leru kao i na 5000 obrtaja (što je preko 120km/h na motoru). znači nemojte te priče aprilia i struja na motoru je takođe stavljen merač napona punjenja akumulatora pored kontrolne table (veoma pedantno ) regler je takođe premešten i na njega je stavljen mali ventilator za bolje hlađenje. ovaj pegaso je generacija 1992-1995 sa boljim rešenjem za dihtung glave odnosno hlađenje tako da se pucanje dihtunga kod ovog modela ne dešava. motor pali iz cuga i radi odlično. ništa mu ne fali, potpisujem. sve što je pravilo problem sam javno izneo na forumu. motor prodajem jer bi da kupim nešto jače da mogu da se komotnije vozim sa svojom mladom suprugom ove slike imam trenutno na kompu, staviću još ukoliko bude potrebno. motor je regitrovan do jula, znači što se kaže sedi i vozi. cena 1500 evra i ne verujem da će ići niže jer na motoru nema ništa da se radi a ja trenutno nemam pare da dodam za drugi motor tako da opušteno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Maj 3, 2011 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je...zaboravio si da kazes da grmi uz oluju koja nosi nevreme... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Maj 4, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan da ima dva otvorena auspuha, čuje se kao helihopter. uslikaću još fotka ovih dana pa ću ih staviti. stavljam iridijumsku svećicu i zadnji nosac kofera (jericho javi mi se ) tako da i to ide uz motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Maj 7, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan evo svežih slika ovde se vidi merač napona. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 12, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan pošto registracija ističe za oko mesec dana, cena do tada 1350 evra. inače, očišćeni su karburatori i naštelovani - potrošnja na otvorenom do 100 na sat malo preko 4,5 litre. malo jačom vožnjom, potrošnja 5,5 litre. takođe naštelovani i ventili, zategnut lanac u mašini i španer. motor sada ima 49000km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Jun 12, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan covecee, strasno dobro izgleda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 12, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Jun 12, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za motor,pokazao se dobar na off-u na Kepijadi.Pozdrav za Bajoneta,Sumsku neman 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 12, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Opa,bracni paru sta je sledece,jel se to smesi super tenere a? Inace sve pohvale za izgled i zvuk motora, srecno sa prodajom... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 12, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan hvala prijatelji što mi održavate oglas na vrhu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Opa,bracni paru sta je sledece,jel se to smesi super tenere a? Inace sve pohvale za izgled i zvuk motora, srecno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 22, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ajde ljudi, zbog registracije koja ističe za 2-3 nedelje, možemo da se dogovorimo..dajte neku cenu pa da vidimo jel može da prođe danas je sve moguće... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 24, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan sledećih 10 dana cena 1200 evra. ako ni to ne uspe, ne gine mi registracija i onda ću ga prodati sledeće sezone..ili ću ga pokloniti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Jun 26, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pokloni ga meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 29, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno.. (mislim na prodaju, ne na poklanjanje.. ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 29, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Si naso nesto drugo za sebe ili...???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 29, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ma imaš motora kolko hoćeš, nije teško naći više želim da ga prodam dok mi ne istekne registracija jer je greota da stoji motor tokom leta a ako puknem za registraciju neću ga ni prodavati ove sezone. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jul 9, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan refresh! moze neki dogovor..mislim na cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jul 11, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan 1100 evra.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jul 17, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi, treba na more da odem. nikad niža cena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jul 27, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ajmo navijači, dinar upaljači.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Avgust 2, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan 1000 evra hitno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Avgust 2, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,kupujte motor,odlican primerak i siguran sam da ce kupac biti zadovoljan kupovinom...Pozdrav za Bajoneta -sumsku neman i za njegovu zenu Olju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pomognemo čoveku. Moj drugar je zainteresovan, ali dolazi sa puta za par dana. Ako ne ode do tada, eto nas da se dogovaramo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Avgust 2, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan hvala mijo acimo, javite se onda..pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...