Gocko 71 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde se nalazi davac za neutralni polozaj menjaca.Od kako sam uzeo motor svetli N non stop pa rekoh da resim problem sam al ne znam odakle da pocnem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Sa donje strane menjača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Idem da pogledam pa ti javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano April 29, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Proverio na donjoj strani nema apsolutno nista sto bi licilo na bilo kakav davac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 29, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kao na GS-u iz te generacije onda je sa zadnje strane menjaca. Da bi se pristupilo mora da se skine cela ona "ruka" kroz koju prolazi kardanska osovina. Davac za ler i za polozaj menjaca su jedan pored drugog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano April 30, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kao na GS-u iz te generacije onda je sa zadnje strane menjaca. Da bi se pristupilo mora da se skine cela ona "ruka" kroz koju prolazi kardanska osovina. Davac za ler i za polozaj menjaca su jedan pored drugog. Uh izgleda da je na tom mestu vidi se kabal. Hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...