fantommacan 76 Napisano Maj 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko si pravio pauze? Planiram da napravim istu turu,pa me interesuje zbog grejanja motora. Inace imam relativno nov skuter,koji jos nije razradjen. Jesi li imao avanturu mozda??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jun 2, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa vožnjica,svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Jun 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa vožnjica,svaka čast. Hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spartacus 3 Napisano Jun 8, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: O Motocikl: PIAGGIO BEVERLY 500IE Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko si pravio pauze? Planiram da napravim istu turu,pa me interesuje zbog grejanja motora. Inace imam relativno nov skuter,koji jos nije razradjen. Jesi li imao avanturu mozda??? nisam jos isao ali uskoro krecem.hteo sam da napravim kilometrazu u lokalu pa da uradim servis i onda pravac zlatibor.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Jun 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko si pravio pauze? Planiram da napravim istu turu,pa me interesuje zbog grejanja motora. Inace imam relativno nov skuter,koji jos nije razradjen. Jesi li imao avanturu mozda??? nisam jos isao ali uskoro krecem.hteo sam da napravim kilometrazu u lokalu pa da uradim servis i onda pravac zlatibor.... Kad se odlučiš da ideš put Zlatibora javi,možemo da idemo zajedno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...