VladeM 9 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu CB 450 S 89' godiste. Uvezena je i prvi put ovde registrovana u martu prosle godine. Motor je u dobrom stanju, ja sam ga vozio pola prosle sezone i presao nekih 2500 km, stavljen mu je novi lanac, nova zadnja guma. Motor prodajem jer trazim vecu kubikazu, isto Honda. Po mogustvu uzeo bih Hondu CB 600 Hornet. Ako nekoga interesuje, moze da me kontaktira na mail adresu ili na broj 062/877-34-78. Cena po dogovoru. Pozdrav svima!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ipak lakse da stavis neku cenu, jer ces dobiti razne predloge npr .200 e, a s druge strane moj poznanik je zainteresovan ali nece da zove dok ne cuje bar orjentaciono koja je cena jer ni njemu se ne trosi vreme. pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano April 27, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan aj i mene interesuje koja je cena, ako je tajna pusti na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladeM 9 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Nije tajna! Cena je 900e.. Neka slobodno pozove! Za pravog kupca moguc je svaki dogovor! Pozdrav! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano April 28, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi i jel imas jos neke slike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladeM 9 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je u Ivanjici.. pozovi me ili ostavi broj pa se mozemo sve dogovoriti. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladeM 9 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno se nalazi u Ivanjici, ostavi broj ili me pozovi pa se mozemo dogovoriti sve. Postavicu jos slika za vikend kad budem otisao tamo, trenutno sam u Bg-u. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladeM 9 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno se nalazi u Ivanjici, ostavi broj ili me pozovi pa se mozemo dogovoriti sve. Postavicu jos slika za vikend kad budem otisao tamo, trenutno sam u Bg-u. Imam rodjenog stirca u Vrbasu, tako da nije problem da uspostavimo kontakt i da ti isporucim motor ako se dogovorimo.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladeM 9 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno se nalazi u Ivanjici, ostavi broj ili me pozovi pa se mozemo dogovoriti sve. Postavicu jos slika za vikend kad budem otisao tamo, trenutno sam u Bg-u. Imam rodjenog stirca u Vrbasu, tako da nije problem da uspostavimo kontakt i da ti isporucim motor ako se dogovorimo.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladeM 9 Napisano Maj 3, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Honda je otisla... Neka je sa srecom novom vlasniku i da je vozi kao sto sam je i ja vozio!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Srecna voznja kupcu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 3, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan A ja baš hteo da pitam gde se motor nalazi 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Maj 3, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan prodato/kupljeno, svaka cast Vladi nit ga video, nit poznavao, sve ugovorili fonom cirka 20x, spakovali na kamion i doneli mi ga do NS gde sam preuzeo i pravac kuca 70km bez stucanja pa cak nisam ni gorivo sipao Covek od reci,skidam kapu, honda je cuvana sto se vidi, ima nekih sitnica koje su jos danas vec i sredjene a ostale su jos neke koje ce se resiti kroz par dana. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 3, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Na slican nacin sam i ja pazario moju Hondu Honda je to ! A i hondasi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladeM 9 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da je tako!!! :-) Nadam se da cu i ja isto tako pazariti moju sledecu Hondu! :-) Cujemo se i vidimo na moto skupovima!!! Pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan ako mogu samo da pitam gde se motor nalazio pre prodaje? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...