Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem Hondu CB 450 S 89'

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Prodajem Hondu CB 450 S 89' godiste. Uvezena je i prvi put ovde registrovana u martu prosle godine. Motor je u dobrom stanju, ja sam ga vozio pola prosle sezone i presao nekih 2500 km, stavljen mu je novi lanac, nova zadnja guma. Motor prodajem jer trazim vecu kubikazu, isto Honda. Po mogustvu uzeo bih Hondu CB 600 Hornet. Ako nekoga interesuje, moze da me kontaktira na mail adresu ili na broj 062/877-34-78. Cena po dogovoru. Pozdrav svima!!!

post-17726-0-65909800-1303922549_thumb.jpg

post-17726-0-19766700-1303922569_thumb.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 83 postova

Mislim da je ipak lakse da stavis neku cenu, jer ces dobiti razne predloge npr .200 e, a s druge strane moj poznanik je zainteresovan ali nece da zove dok ne cuje bar orjentaciono koja je cena jer ni njemu se ne trosi vreme. pozzz

• U prolazu, 1 post

Trenutno se nalazi u Ivanjici, ostavi broj ili me pozovi pa se mozemo dogovoriti sve. Postavicu jos slika za vikend kad budem otisao tamo, trenutno sam u Bg-u.

• Podržavam 1

• U prolazu, 1 post

Trenutno se nalazi u Ivanjici, ostavi broj ili me pozovi pa se mozemo dogovoriti sve. Postavicu jos slika za vikend kad budem otisao tamo, trenutno sam u Bg-u. Imam rodjenog stirca u Vrbasu, tako da nije problem da uspostavimo kontakt i da ti isporucim motor ako se dogovorimo.. :takoje:

• Podržavam 1

• U prolazu, 1 post

Trenutno se nalazi u Ivanjici, ostavi broj ili me pozovi pa se mozemo dogovoriti sve. Postavicu jos slika za vikend kad budem otisao tamo, trenutno sam u Bg-u. Imam rodjenog stirca u Vrbasu, tako da nije problem da uspostavimo kontakt i da ti isporucim motor ako se dogovorimo.. :takoje:

• skuter-servis, 406 postova
  • Motocikl: dr mr

:moto3: prodato/kupljeno, svaka cast Vladi nit ga video, nit poznavao, sve ugovorili fonom cirka 20x, spakovali na kamion i doneli mi ga do NS gde sam preuzeo i pravac kuca 70km bez stucanja pa cak nisam ni gorivo sipao :takoje:

Covek od reci,skidam kapu, :care::care::care: honda je cuvana sto se vidi, ima nekih sitnica koje su jos danas vec i sredjene a ostale su jos neke koje ce se resiti kroz par dana.

• Podržavam 2

• U prolazu, 1 post

Drago mi je da je tako!!! :-) Nadam se da cu i ja isto tako pazariti moju sledecu Hondu! :-)

Cujemo se i vidimo na moto skupovima!!! Pozdrav!!! :zdravo:

• U prolazu, 29 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju

ako mogu samo da pitam gde se motor nalazio pre prodaje? :D :D

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja