isterivac 269 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem FLM jaknu, velicina xxl, kupio sam je sa foruma ali mi je za nijansu veca pa je opet stavljam u oglase. Jakna ima postavu (zimski ulozak)koja se skida, ima protektore od pene na laktovima, ramenimam, ima mesto i za ledjni protektor ali ga ja nisam dobio uz jaknu. Odlicno je ocuvana, bez poderotina itd... Cena: 50 evropskih. Dodatne informacije kome su potrebne na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i mala korekcija cene za zainteresovane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za nesto? Neki deo,oprema za motor? Koji model vozis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, ne treba mi nista od delova niti opreme, sve imam. Sad mi samo kes igra ulogu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Maj 4, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan 45e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...