skijash 246 Napisano April 27, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Prodajem svoju hondu, specifikacije se mogu naći ovde http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CB500_twin Jesenas me je udario sa desne strane idiot kolima i preturio mi motor na levu stranu. Od toga je ostao ulubljen izduv sa desne strane i blago ulubljen rezervoar sa leve strane, kao i malo izgrebane plastike. Mehanički je besprekoran. Estetski - te ogrebotine se malo vide i ko nije baš zapeo ne mora da sređuje to. Gume sam stavio prošle godine nove i vrlo malo su prešle. Volan je bio kriv od pada i nisam želeo da ga ispravljam pa sam stavio ovaj supermoto, po meni mnogo se lepše sedi, ne krive se zglobovi i bolji je osećaj u vožnji. Trougaona plastika sa desne strane na kojoj piše cb500 je krpljena i trenutno je crno-žućkasta ali nameravam da je ofarbam Kilometraža je oko 17000. Cena je 1600 evra. Više detalja na 063 393 303 Nikola 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan veoma korektna cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano April 27, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano April 30, 2011 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...