BAKLAVA 11 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan veca je 8L 1800 din (u luisu je 20e) , a mala je 3L 1200din (ona je 15e) ili obe za 2500 din ! meni ne trebaju , prodao sam motor ,a i dok sam ga imao nisam ih ni 1 koristio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ranije sam imao ovu vecu i mogu samo da je pohvalim, super stvar, Ko ih uzme nece se pokajati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljiljak 9 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ako ti nije problem uslikaj neki mobilni il tako nesto pored ove manje! Ne mogu da steknem pravi utisak velicine...meni treba mala torbica za pare, mobilni i sitnice.... Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan E jbm ti posao (moj)! Bas ovu vecu trazim da kupim. I oglas sam postavio... Odlicna torba! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...