djura 28 Napisano Februar 5, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, izdrzao sam citavu noc (mora covek ponekad i da spava) da ne odem u garazu da ga namontiram....a onda danas, brze bolje... Evo kako to izgleda... Skine se plastika oko rezervoara: odvrnu se srafovi koji su veza rama i agregata, te srafove bacimo (ili cuvamo kao ja, i onda ne znamo sta cemo sa njima) jer smo umesto njih dobili od GIVI-ija iste ali duze. Uzmemo levi crash bar (mislim da mozemo prvo i desni, nije previse bitno ) i usrafimo na 4 mesta u ram i agregat. Bitno je da prvo zavrsimo jednu stranu, pa tek onda drugu. Nikako obe od jednom jer bi mogao agregat da poljubi beton a to necemo. Ovako: Isto to uradimo i sa druge strane. E sada krece sex...Treba levu i desnu stranu crashbara da ispod agregata spojimo jednim srafom. Chala mi kaze da ce mi trebati jos neko da drzi strane (one su naravno odvojene bar 3 cm, dok je sraf dugacak 2) dok ja uvrcem. Svaba mi kaze da su njemu pomagala dvojica (jedan drzao jednu stranu, drugi drugu a Svaba uvrteo sraf). Ma mogu ja to sam....i uradio sam sam... Ovo su posledice: Ali na kraju dobijete jedan ovakav one bad mother fucker! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Februar 5, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Guard je extra! Jel ima neki metalni stitnik motora za DL? Ovaj plastican mi je bas ruzan.. Inace, sam koncept ovog motora mi se svidja mada bi mi po licnom ukusu vise odgovarale boje kao kod klv-a (narandzasto-crno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Februar 5, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bas najjasnije sta uopste stiti ovaj crash bar po slikama deluje kao da stiti rezervoar tj ovu plastiku ispod a ako dodje do sranja da je dekl u svakom slucaju najebo a cilindar ne bi nastradao i bez crash bara...mozda su mogli malo funkcionalnije da ih naprave ali ne izgledaju lose. P.S. Nema na ovom forumu devojcica pa si dzabe sliko burmu u krupnom planu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 5, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Guard je extra! Jel ima neki metalni stitnik motora za DL? Ovaj plastican mi je bas ruzan.. Inace' date=' sam koncept ovog motora mi se svidja mada bi mi po licnom ukusu vise odgovarale boje kao kod klv-a (narandzasto-crno).[/quote'] Ima raznih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 5, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi postavljajte malo manje slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 6, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan E pa Djuro ALAL VERA!!!! Sad tek izgleda kako treba! Sto nisi zvao prijatelje da ti pomognu,nego se onako zverski iskasapi? :roll: A da....jel si za stezanje spoja rama i motora koristio kilo- kljuc? Koliko mi je poznato, u svim tim upustvima za crash barove, stoji tacno kojom snagom srafovi moraju da se stegnu + ona pasta protiv odvrtanja (Loctit). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 6, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa Djuro ALAL VERA!!!! Sad tek izgleda kako treba! Sto nisi zvao prijatelje da ti pomognu' date='nego se onako zverski iskasapi? :roll: A da....jel si za stezanje spoja rama i motora koristio kilo- kljuc? Koliko mi je poznato, u svim tim upustvima za crash barove, stoji tacno kojom snagom srafovi moraju da se stegnu + ona pasta protiv odvrtanja (Loctit).[/quote'] Nista od toga :shock: Sad mi to kazes!?!? Posavetovao sam se sa par ljudi koji su ga montirali. Niko nije stavljao pastu, ali imam naviku da s vremena na vreme proverim srafove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 6, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi postavljajte malo manje slike. Evo zbog tebe, od danas, pocinjem da stavljam thumbnailse. Mene uglavnom mrzi da otvaram thumbse jedan po jedan da bih video sliku u punoj velicini, pa mislim da je ovako lakse svima koji otvaraju post.... al' ajde A sto se tice velicine, pa gde ces manje?! Ni jedna nema vise 150-200KB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 6, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Nista od toga :shock: Sad mi to kazes!?!? Posavetovao sam se sa par ljudi koji su ga montirali. Niko nije stavljao pastu' date=' ali imam naviku da s vremena na vreme proverim srafove[/quote'] Nadam se da si se savetovao sa http://vstrom.info/ tipovima. Znas kako su kod nas rekli Flojdu, da djunta sa sitnim nutom MOZE da se nabudzi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 6, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan + ona pasta protiv odvrtanja (Loctit). Pa posle kad treba da ih skines (zbog toga i toga...) ima da psujes sve redom pocevsi od onoga ko ti je rekao da stavis... Neznam koliko DL-ov V2 trese, ali sam cuo da se kod KTM-ovih V2 masina dekla odvija od vibracija, htedoh da kazem da je po meni bolje da rucno proveris stanje stafova npr. svaki put kad mu podmazujes lanac i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 6, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan + ona pasta protiv odvrtanja (Loctit). Pa posle kad treba da ih skines (zbog toga i toga...) ima da psujes sve redom pocevsi od onoga ko ti je rekao da stavis... Neznam koliko DL-ov V2 trese' date=' ali sam cuo da se kod KTM-ovih V2 masina dekla odvija od vibracija, htedoh da kazem da je po meni bolje da rucno proveris stanje stafova npr. svaki put kad mu podmazujes lanac i sl.[/quote'] Ja sam prvi pu cuo za tu pastu kad sam otisao na taj americki sajt. Posto nisam kapirao cemu sluzi ( i ja sam u fazonu ''stegni brate dok ti oci ne iskoce), pitao sam ''bracu'' amere. Postoji PLAVA i CRVENA pasta. Kad stegnes sraf, bilo koje velicine, namazan plavom, mozes da ga odvrnes bez problema. Kad namazes crvenom, to ti je kao da si ga zavario. Posle sam saznao da i kod nas ima da se kupe slicna maziva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 6, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi postavljajte malo manje slike. Evo zbog tebe' date=' od danas, pocinjem da stavljam thumbnailse. Mene uglavnom mrzi da otvaram thumbse jedan po jedan da bih video sliku u punoj velicini, pa mislim da je ovako lakse svima koji otvaraju post.... al' ajde A sto se tice velicine, pa gde ces manje?! Ni jedna nema vise 150-200KB[/quote'] Ja sam jos uvek u proslom veku, koristim dial-up tako da......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Februar 6, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bas najjasnije sta uopste stiti ovaj crash bar po slikama deluje kao da stiti rezervoar tj ovu plastiku ispod a ako dodje do sranja da je dekl u svakom slucaju najebo a cilindar ne bi nastradao i bez crash bara...mozda su mogli malo funkcionalnije da ih naprave ali ne izgledaju lose. Desna nozica sa kocnicom stoji uz dekl tako da bi trebalo da je zasticen od direktnog kontakta sa patosom... Vrede ti barovi, posebno kad uvidite koliko ste para u slucaju nezgode ustedeli na kupovini plastika i/ili farbanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Februar 7, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dekl je najebo u svakom slucaju poluge od zadnje kocnice i menjaca se pri padu saviju ko kifle pa ako ne puknu skroz onda ce dekl biti malo izgreban. Ali dobro nije mala stvar ako ove plastike kod rezervoara ostanu citave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brko 0 Napisano Maj 4, 2006 U prolazu, 9 postova Lokacija: SARAJEVO Prijavi odgovor kao problematičan BRKO PITA DJURU : DALI ZNAŠ KO RADI-PROIZVODI CRASH BAR ZA MOTORE /MOJ JE BMW F650 /.ORIGALNI JE JAKO SKUP PA TRAŽIM ALTERNATIVU. POZDRAV ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 4, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan BRKO PITA DJURU : DALI ZNAŠ KO RADI-PROIZVODI CRASH BAR ZA MOTORE /MOJ JE BMW F650 /.ORIGALNI JE JAKO SKUP PA TRAŽIM ALTERNATIVU. POZDRAV ! Ne znam stvarno. Dirty mi je, ako se ne varam, nesto pominjao da mozda zna nekoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brko 0 Napisano Maj 4, 2006 U prolazu, 9 postova Lokacija: SARAJEVO Prijavi odgovor kao problematičan HVALA DJURA NA BRZOM ODGOVORU. DIRTY POMOZI AKO IMAŠ INFORMACIJU O IZRADI CRACH BARA ZA BMW F650 / ALTERNATIVA ORIGINALU /. HVALA, BRKO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 29, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam moj ukantao sa crash barom a ne znam dje cu naci najlakshe kod nas ovaj sittnik za motor i slajdere muka me sve dovijeka iz italije narucivati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...