acim 765 Napisano April 25, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Benelli K2 50 Dajte svoj komentar isključivo ako ste vozili ili posedovali ovaj skuter. Nipošto nikakve komentare u stilu "čuo sam", "rekli su mi" i slično. Odgovorite na sledeća pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima biće istog trenutka obrisan. 1. Godište skutera koji ste vozili: Navesti tačno godište skutera koji ste vozili.. 2. Vreme provedeno na skuteru: "Posedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Šta mi se dopada: "Odlične kočnice i dobra zaštita od vetra." ili "Sjajan za duža putovanja, odličan položaj vozača, mala potrošnja" ili neko može napisati i par pasusa ako želi, tim bolje. 4. Šta je moglo biti bolje: "Prednja kočnica ima loše doziranje i slaba zaštita od vetra" ili nešto slično u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vaš mali review. Tu sad može svašta da se napiše, da se detaljnije objasne i opišu stvari iz prethodne dve stavke i da se još malo priča o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i može se dati i neka ocena i recimo preporuka za kupovinu. Takođe, ovde bi bilo dobro da onaj ko je proveo više vremena sa skuterom napiše na šta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o održavanju... Najlakše vam je da uradite copy-paste sadržaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vaš odgovor: [b]1. Godište skutera koji ste vozili:[/b] [b]2. Vreme provedeno na skuteru:[/b] [b]3. Šta mi se dopada:[/b] [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vikkv 2 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: malaguti madison k400 Prijavi odgovor kao problematičan [b]1. Godište skutera koji ste vozili:[/b]1998 [b]2. Vreme provedeno na skuteru:[/b]3-4god [b]3. Šta mi se dopada:[/b]bukvalno sve, od vodenog hladjenja, preko disk kocnica, do izuzetno dobre startnosti i jacine agregata [b]4. Šta je moglo biti bolje:[/b]ne znam sta bih ovde napisao, sam sto nije bas za pocetnike i decu, jer je veoma jak i startan [b]5. Moj utisak:[/b] promenio sam dosta skutera, ali sto se tice kompletnosti nisam zadovoljan ni sa jednik kao sa ovim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa1994 1 Napisano Jul 26, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Suzuki burgman 400 k3 Prijavi odgovor kao problematičan [b]1. Godište skutera koji ste vozili:[/b][b]2. Vreme provedeno na skuteru: 2 meseca [b]3. Šta mi se dopada: jako startan motor, stabilan i ne zahteva nesta osima ulja i goriva [b]4. Šta je moglo biti bolje: Prednja maska i far da samo nisu isli toliko u spic[b]5. Moj utisak:Perfektan motor necu ga menjati sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misa1994 1 Napisano Jul 27, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Suzuki burgman 400 k3 Prijavi odgovor kao problematičan Kako da postavim pitanje na forum ??? dal neko zna ?? hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...