crnisin 165 Napisano April 25, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Natrcah u garazi pre neki dan na ovo - amortizeri od Harlrey Davidsona, novi, nemontirani. Ne znam tacno od kog su modela, mozda nekom treba za "projekat" ili bas za HD-a. Rastojanje od osi uski je 345 mm. Cena 150 eur. Tel: 065/822 4336 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 480 Napisano April 25, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan kako ja ne naletim na ovako nesto u mojoj garazi? ? ? ??? sorry za off 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 26, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan kako ja ne naletim na ovako nesto u mojoj garazi? ? ? ??? sorry za off Nista,nista, mozda se nadje nesto i za DKW-a ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...