bojanzKS 1 Napisano Jun 26, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me kako moze da se proveri da li motor trosi ulje ? i kako da se proveri da li je premotavan tj. da li je vracena kilometraza ? Zamenio bih moj motor za neki od 600 ili 750 pa me to najvise plasi dase ne izradim jer sam se vec jednom opeko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Jun 26, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki majstor, ali ako malo zavrni gas i ako izadje belicasti dim, znaci da trosi ulje... A sad dal trosi puno ili pomalo, diskutabilno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 26, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Potrudi se da nađeš poštenog prodavca ili pazari motor od poznatog lika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Jun 28, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan nek ti je Bog u pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8557 Napisano Jun 28, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan gurni prst u auspuh(e), dobro ga natrljaj levo desno, gore dole ;D ne salim se, ozbiljno, ako je suv, nema garezi, vec samo malo prljavstine (nista masno), onda bi trebalo da je ok, valjda. Kao sto su ti vec rekli, neka ti je Bog u pomoci i da te sreca prati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...