Nenad75 0 Napisano April 20, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim gume PIRELI Scorpion MT90S/T 130/80-17 65P 90/90-21 54S ima il neko iskustva sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio sa PIRELLI-jem destet godina, i jos uvek radim. Odlicna guma, svakakko preporuka. Proveri godiste i cepaj. A ako si vise na asfaltu proveri i Scorpion Trail, koja je takodje odlicna od pirelli-ja. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 21, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko godina unazad vozim iskljucivo na tim gumama i prezadovoljan sam. Guma odlicno drzi i uvek isto drzi bez obzira da li je hladno, toplo, kisa ili suvo. asfalt ili lagani i osrednji off. Cak sam i kroz ozbiljnije blato prolazio na nekim nasim voznjama po Karpatima i nisam se zaglavio. Nije premekana i ne trosi se brzo,... Vec dva meseca unazad vitlam i trazim upravo ovu zadnju ali problem je sto nisam nasao nigde. Svi koji rade sa pirellijem, trenutno nemaju te dimenzije na lageru. IPG je nema vec nekoliko mesevi, Kelena nema dimenzije a i prestaje da radi moto program, Gevara pocinje da radi Pirelli ali nema te dimenzije,... Problem sam resio preko Bere koji mi donosi u narednih nedelju dana gumu iz nemacke i to po povoljnijoj ceni nego sto su ovde inace. Sve u svemu preporuka za gumu... odlicna je. I ako nadjes javi gde ima da znam za ubuduce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Skorpiona sam dobio sa motorom tako da ne znam bas koliko moze da predje. Kod mene je 2 sezone, ne vise od 15-20K km sto mislim da je OK. Vozim uglavnom asfalt, u svim vremenskim uslovima i sa gumom (na cesti) sam veoma zadovoljan. Klizavi offroad tereni joj se bas i ne dopadaju, dosta se klize i na vlaznoj travi i blatnjavom kamenju, ali verujem da je to i za ocekivati od ovakve sare. Posto mi je ovo prva guma, nemam neke reference, ali mogu da kazem da na asvaltu nikad nisam okrivio Scorpiona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Dozvoli mi da ti poklonim polovan par Scorpiona, provozaj ih par hiljada km (jos toliko moze) pa se onda sam odluci hoces li da ih kupis ponovo ili ne. Svakako preporucujem gume ali probaj pa vidi sam dal' ti odgovara. P.S. Moj par polovnih je AT ne ST ako ne gresim i zadnja je 150, kontakt na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...