srdjanS 0 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan da li neko moze da mi pomogne? imam problem sa slavinom za gorivo,suzuki freewind..zadnje vreme mi blago curi ,nista strasno ali trebalo bi da se menja? zna li neko gde mogu da nabavim set za reparaciju ili nesto drugo? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 20, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu nikakve reparacije, skini slavinu izduvaj kopresorom i vrati...........inece mislim da je ista slavina kod mene, i prosle godine sam je skinuo jer mi je " blago curila " kada sam skinuo sve je bilo savrseno cisto.....tako da je i verovatno i kod tebe sve OK. ali skini i pogledaj to je 5 minuta posla.... pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano April 20, 2011 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi više ljudi obratilo pažnju na tvoj problem da si u naslovu napisao "suzuki freewind - problem sa slavinom" nego "Treba mi pomoc". Imaj u vidu za sledeći put... Pozdrav, N 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...