sreten75 397 Napisano Octobar 14, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Iskopo broj 063395291 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10920 Napisano Mart 6, 2021 (promenjeno) Drug član, 1560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Mart 6, 2021 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 819 Napisano Mart 13, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi neko mogao da mi pošalje broj telefona majstor Đorđa pošto nisam iz Beograda pa mi opis "Okretnica trole, preko puta, pa jedna kuca u brdu." malo znači. Hvala unapred. Edit: Sad vidim da je broj ipak postavljen. Nekako mi je promaklo. Promenio Mart 13, 2021 član ekozelj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1043 Napisano Octobar 20, 2024 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko preporuku za nekog stakloresca sa radijalnim ogledalima Pozarevac, Smederevo, Kovin, Pancevo, Beograd, dobro bi mi doslo, ne kupuje mi se nov retrovizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Demo995 5 Napisano Januar 8 U prolazu, 8 postova Motocikl: Himalayan 411 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 10. 2024. at 9:45, Darko 012 je napisao: Ako ima neko preporuku za nekog stakloresca sa radijalnim ogledalima Pozarevac, Smederevo, Kovin, Pancevo, Beograd, dobro bi mi doslo, ne kupuje mi se nov retrovizor Pozdrav, da li si nasao nekoga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...