Jump to content

Moto Zajednica

Kako prevesti neregistrovan motor iz Klajiceva do Beograda?

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: ИЖ ПЛАНЕТА 4 1986

Pozdrav svima

Treba uskoro da kupim Planetu 4 i knap sam sa parama pa sad pravim plan kako da ga dovezem iz Klajiceva do Beograda.

Motor ima sve papire, ali je neregistrovan. Ako imate predlog mnogo bi mi znacilo!

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2

Ja sam pre tacno 7 dana dovezao neregistrovan motor sa Horgosa, i nikakvih problema nije bilo. Tako da je to u svakom slucaju najjeftinija varijanta!

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

Pozdrav. Sto se tice prevoza, najjeftinija varijanta je upravo da njega vozis... A ako te milicija zaustavi, reci im da si ga tek sad kupio i da ga teras kuci pa ces ga registrovati (sto je i istina). Ja sam svoj motor dovezao kombijem iz Sombora do Kule i veruj mi sto taj dizelas od kombija moze da potrosi goriva to je strasno, preskupo me je izaslo ali moj motor nije imao akumulator pa ga nisam mogao voziti, inace bi bez razmisljanja seo na njega i doterao ga...

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

i popijes kaznu za voznju neregistrovanog motora, ako vozis mozes da stanes ako te zaustavljaju i popijes kaznu ili da bezis pa sta bude..

druga solucija kombi..

treca da ide neko ispred tebe i da ti javi da li ima milicije ispred a ti vozis iza njega na odstojanju, ako ima parkiras se i cekas ili ides obilaznim putem

• U prolazu, 69 postova

Pa da li je moguce da ne postoji nesto, neki papir(po funkciji slican onom uverenju koje dobijete kada predate za obnovu vozacke, pa tokom par dana vozite sa tim papirom koji "izigrava" dozvolu")? Stvarno, sta ako decko nema kinte za trece lice koje ce da mu kombijem preveze motor? Jeftinije je da plati samo gorivo za pomenuti motor. Ako je zaista tako, onda je to jos jedan šu*ak našeg zakona.

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Ima varijanta privremenih tablica i osiguranja na dan, dva, ali je isplativost diskutabilna, ja sam pre 2 godine platio 2 dana osiguranja i probne tablice, sa agencijskom uslugom preko 2.000 dinara

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2

Sednes na motor sa opremom, znaci da panduri vide da imas kacigu i sve ostalo, eventualno stavis neku tablicu sa drugog motora da ne budes upadljiv bez tablice, i vozis! Ja ne bi stao da su me zaustavljali, jer ako stavis drugu tablicu mogu i motor da ti oduzmu zbog falsifikovanja, ali kazem ti niko nije ni pomislio da me zaustavi. Stvarno mislim da nece biti problema, samo molis Boga da se ne desi nesto... ::)

• U prolazu, 84 postova
  • Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80

pozdrav,bolje ti je bez tablica kazna je 5000 din za neregistrovano vozilo,ja sam trenutno tj.jos 5 meseci na uslovnom zbog toga sto sam stavio tablicu od drugog vozila i to sam komsiji cinio uslugu,ajde da sam sebi pa ko ga j...,znaci nikako druge tablice tu ide kazna i krivicna prijava znaci mozes prdekanu da zaradis,strpi se ili pozajmi negde za benzin valjda poznajes nekog ko ima auto sa prikolicom.neka ti je sa srecom sto god da odlucis.

• U prolazu, 84 postova
  • Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80

ejjj,opet ja ,bogme u okolini n.beceja divljaju panduri non stop tako da mislim da nemas sanse da prodes bez zaustavljanja,juce sam isao u zemun i usput sam video bar 5 patrola.

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: ИЖ ПЛАНЕТА 4 1986

Ljudi hvala vam na raznim informacijama i predlozima.

Covek koji ce da mi proda motor je nazvao prijatelja koji je skoro imao isti problem. Kuriska sluzba AKS mu je istog dana dovezla slican motor. Zvao sam AKS Beograd i rekli mi da prevoze samo skutere do 80 kg. Prodavac nazove AKS Vrbas i oni mu kazu da moze, na kucnu adresu. cena oko 3500, mislim da je to najidealnija kombinacija. Samo jos treba da vidim da li je sve u redu sa motorom i da potpisem kupo-prodajni ugovor.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja