celavii 13 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 62 postova Motocikl: Suzuki Boulevard C90T Prijavi odgovor kao problematičan Trazim iskljucivo Sprint Challenger. Po velicini mi samo on odgovara. Od ponudjaca ocekujem da je motor u korektnom stanju za ok cenu, znaci ako je na sajamskom popustu sad bio 1400e, ne ocekujte da cu dati 1300 za polovan. Aj da je do 1200 al za te pare mora biti savrsen, nalickan, i mehanicki perfektan. Svaki nedostatak obara cenu. Od opreme mi realno ne treba nista, svidja mi se onakav kakav je fabricki a i to sto ste ulozili u njega kozmeticki ne dizite cenu nesto nenormalno. Jedino ako je u mehaniku ulozeno (npr. lupam stavljen did-ov lanac) pa da to dodajemo na vrednost. Ako neko ima neki drugi predlog motora slicnih gabarita i cenovnog ranga neka predlozi. Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je par Challengera na forumu koji se uklapaju u cenu od 1200e, sa malom kilometrazom i u fabrickom stanju, pretrazi malo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
celavii 13 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 62 postova Motocikl: Suzuki Boulevard C90T Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam, al izgleda da je sve to rasprodato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano April 20, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Sachs x-road nov uradjen nulti servis kupljen pre mesec dana 1200e ,pogledaj slike na nasoj moto-berzi (rubrika Moto-madjar),pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...