zool 230 Napisano Jun 25, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan ima li je iko,kakva su iskustva? Veoma malo informacija na netu ima o istoj pa rekoh da priupitam Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 25, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan HJC HQ-1 Carbon Tip: kaciga integralna Kvalifikacija proizvođaća: Natjecateljska Vezica:Dupli prstenovi (Double D-Ring) Tezina: 1150 +/- 50 gr Velicine: S, M, L, XL, XXL Boje: Četri kombinacija boje Skoljka: 100% Carbon (4X4 3K Tow Twill) Unutraڑnjost: Aquatrans-Coolmax,skidajuća i periva postava Ostale karakteristike: vizir s zastitom protiv magljenja i protiv grebanja, 2,5 mm, 3 velicine skoljke Dodatna oprema:Torba za nosenje Kaciga je bombonica,ja je nisam mogao dokuciti sa parama,pa sam uzeo FG-14. A evo imas ovdje po nesto: http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/hjc/carbon/ A evo izjave jednog korisnika: Prvo sto sam primjetio je da je izuzetno lagana, obzirom da je karbonska, ali dodano su joj mase rasporedjene jako dobro tako da kada okrecem glavom lijevo desno nema velikih inercija Tj. vrlo brzo ju mozete okretati a da to ne osjetite.... izgleda da su mase tako rasporedjene da su momenti minimalni... Malo sam ju probao u voznji i mogu reci da je aerodinamika popravljena i nisam osjetio veliki pritisak vjetra na glavu. A cak i ako malo otvorim vizir, isti se od vjetra ne zatvara, sto mi je posebno cool... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jun 26, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info sada sam skontao da je za Americko trziste drugi naziv kacige , ja se odlomih trazeci pod hq-1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Jul 5, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti link za tu kacigu! Sve 4 boje su prikazane! Ali je to u hrvatskoj! http://www.novema-nova.hr/galerija/thumbnails.php?album=113 Ja imam HJC FS-10 i prezadovoljan sam sa njom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Jul 16, 2007 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Payario doticnu i mogu vam reci da sam vise nego zadovoljan. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...