Alien 603 Napisano April 16, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, Iz BG-a. 1978 godiste. Nikad nisam vozio motor, ali aktivno vozim auto vec 14 godina. Razmisljam da uzmem motor uglavnom za gradsku voznju, eventualno neki izlet. Informisem se sta i kako, a ovaj forum mi deluje kao dobro mesto za informacije. Za sad se troumim izmedju Keeway Speed, Sprint Track i Qingqi 200GY. Sve sugestije dobrodosle.. Vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano April 17, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jel ima neko iskustvo sa sprint track 125 ? Kakav je motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Septembar 3, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Od ta tri navedena, mogu da ti posavetujem toplo speed-a, ja imam 125icu, i za grad je mama.. Uzgred budi receno, dobro dosao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Septembar 3, 2011 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je taj track 125 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...