dzolaja 89 Napisano Jun 25, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Pazario sam ga pre par meseci i to mi je prvi motor u zivotu :-[ tako da ako neko moze da mi objasni par stvari o mom motoru ,sta kako gde,gde ga servisirati (Jocu sam zvao) ali o tome imate u temi o serviserima,i tako nekoliko osnovnih stvari,koje ulje ide i tako to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 28, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Zar niko ne zna nista o Cagivi Roadster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jul 6, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...