xxxxxxxxxx 92 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce u 14:10h u Zemunu,u glavnoj ulici,vozac belog volvo karavana je presekao put decku na skuteru,i ovaj je udario u prednji kraj auta,motor se odbio,a on nastavio da lezi,ali je bio svestan,i pomerao levu ruku. Ne znam da li neko zna o tome nesto vise,to jest kako je prosao vozac skutera? Nesreca se dogodila na 50m ispred mene,to jest taj decko sa skuterom me je obisao,i posle 50m udario u volvo(koji je skretao na kej) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 15, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pa kud u crnu hroniku?! Admini premeštajte ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 15, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan oladi me...... nemoj ovo u crnu hroniku pls ne znam kako je prosao, devojka mi je juse pustila sms kad je videla da lezi skuter u raskrsnici, ali vozaca nije bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg-a,moja greska,sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...