nikola bandit 2 Napisano Jun 18, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno ljudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 18, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan nudim 2 soma 062/440979 Rasko...Pozz Poslusaj me uzmi ovo sto nudi covek i da te bog blagoslovi Kod nas ide banditi samo neked ove slabo kupuju.Tako da te necudi sto ga ljudi nece. Ja sam gledao jedno vreme ovaj motor i odustao samo zato sto nema cajger za gorivo. Inace tvoj motor je super :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Jun 19, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan Sad jedan mi kupac javio da mu nisu odobrili kredit...Inace hvala na komentaru,taj covek je vec kupio motor.Mislim da realno ovaj bandit sa maskom vredi vise od onog sa okruglim farom a i ovaj je mng lepsi realno..Ljudi ovde i nisu toliko upoznati sa ovom s verzijom zato sto je redak,to i jeste mana sto nema cajger za gorivo ali kad se naviknes nemas problema uopste.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 19, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Sad jedan mi kupac javio da mu nisu odobrili kredit...Inace hvala na komentaru,taj covek je vec kupio motor.Mislim da realno ovaj bandit sa maskom vredi vise od onog sa okruglim farom a i ovaj je mng lepsi realno..Ljudi ovde i nisu toliko upoznati sa ovom s verzijom zato sto je redak,to i jeste mana sto nema cajger za gorivo ali kad se naviknes nemas problema uopste.. :takoje: Slazem se stobom 100% po meni je ovo naj lepsi model bandita. Ma pusti realnost uzmi sta je stvarnost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Jun 20, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan Hahaa upravo tako druze.....stvarnost je surova.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno 2300eura.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan stavljene nove gume,istekla registracija...i dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan prodato..moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...