warlock 1 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan prijatelj me zamolio da postavim oglas kaciga Schuberth R1 kaze da nije nosena velicina 58/59 cena 180 evrica a naravno da moze i dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih br telefona 00387/65/568735 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano April 14, 2011 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me, daj bar kombinaciju boja, ako ne sliku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan ma nesto mi ne ide postavljanje slika boje su crvena, bijela i crna sa tribalima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Povoljna kaciga.Koliko je stara to je veoma vazno da napises, posto taj model ima problem sa vizirom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Povoljna kaciga.Koliko je stara to je veoma vazno da napises, posto taj model ima problem sa vizirom. to stvarno neznam jer imam samo kacigu nevidim da pise negde na njoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Povoljna kaciga.Koliko je stara to je veoma vazno da napises, posto taj model ima problem sa vizirom. to stvarno neznam jer imam samo kacigu nevidim da pise negde na njoj Pa znaci kaciga je kod tebe? Ta kaciga kosta u Louis oko 400 evrica odprilike,zato sam i rekao da je povoljno i to veoma. Nemoj pogresno da me shvatis,jel kolega ima neki racun?Da nije ukradena?Trebao bi da zna koliko je stara sobzirom da kazes da je nije nosio?Ako je nije nosio uz ovaj model ima i njena kesa ili dzak kako hoces. Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano April 17, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Povoljna kaciga.Koliko je stara to je veoma vazno da napises, posto taj model ima problem sa vizirom. to stvarno neznam jer imam samo kacigu nevidim da pise negde na njoj Pa znaci kaciga je kod tebe? Ta kaciga kosta u Louis oko 400 evrica odprilike,zato sam i rekao da je povoljno i to veoma. Nemoj pogresno da me shvatis,jel kolega ima neki racun?Da nije ukradena?Trebao bi da zna koliko je stara sobzirom da kazes da je nije nosio?Ako je nije nosio uz ovaj model ima i njena kesa ili dzak kako hoces. Srecno sa prodajom kaciga je kod mene sto se tice porijekla sigurnno nije kradena inace je nebi stavljao ovako na oglas kaza da je kacigu uzeo za dug Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...