gavrolini 2754 Napisano April 13, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan TT600E belgarda, 2000.godiste pravo. REGISTROVANA DO SLEDECE GODINE U OVO VREME. Prvi vlasnik u Srbiji,stigla iz Italije. Motor komplet sredjen. Uradjen veliki servis. Ulje,filter, gumice ventila,stelovanje ventila, ocisceni i ustelovani karburatori,promenjeni difuzori izmedju karburatora i masine.Prednja USD viljuska komplet sredjena(tefloni,semerinzi,ulje) Na motoru bukvalno nema sta da se pipne. Dva kompleta tockova. Enduro i super-moto koji su trenutno na njemu. Ulozeno mnogo para i truda u motor. AROW izduv. Lanac i lancanici dobri. Znaci samo gorivo i gas. Cena fiksno 2500e. Nemojte mi nuditi manje jer na tu temu necu ni da razgovaram. Traze ljude za dreseve od XT-a koji su 7-8godina stariji od mog motora po 2000e. Zamena mozda i moze samo ne znam za sta. Prodaja nije hitna i uopste nije problem da je ja vozam. 060/063-62-30 13 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 15, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam motor i nisam ga video uživo, ali mi deluje jako, jako primamljivo. Jedino me čudi što si se odlučio za fiksnu cenu. Kao da ne znaš naše običaje. I kad napišeš "fiksno" svi ti nude manje. To nam je u krvi. Inače... Kad vidim neki motor koji bih poželeo da posedujem uvek se zapitam zašto gazda želi da ga proda. Onda poželim i ja svoj da prodam pa pomislim da bi i meni neko mogao da postavi isto pitanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 15, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto sam napisao nije mi zapelo za prodajom,motor je extra i ne smeta mi da ga ja vozim i dalje. Nije problem u motoru vec u meni,jednostavno sam navikao da stalno menjam motore i svaki mi brzo dosadi. Vozio sam sve svasta od RSV mille do en500. I da ode tetka ne znam sta bih kupio. A cena je fixna bas iz razloga sto mi ne gori pod nogama da ga prodam sto pre. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 25, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan tetka se bez ikakvih problema vratila iz pescare,oni koji su bili tamo su videli kako izgleda, kako ide ,a posebno kako se cuje 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 28, 2011 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Motoric je zlo, ako mi prodje kombinacija odo ja u Sabac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 28, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Motoric je zlo, ako mi prodje kombinacija odo ja u Sabac. vidi ako ikako mozes da mi ga uzmes pred kepojebinu pa da budem primoran da tamo teram tvog RM-a 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ajde ovako sad.....zbog planova za bas duza putovanja, zamena moze za: CBR1000f u vrednosti do 1500e+doplata, tdm ili superteneru takodje u vrednosti 1500+doplata ili cvaju 250 hard enduro ili cross u vrednosti do 1100e + doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 11, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pre tri dana stavljen nov akumulator, enduro gume sasvim pristojne, uz motor ide i kofer i tank torba koja se montira na rep. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...