Guest gasa Napisano Jun 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Juce, dok sam se vozio tri puta su mogli da me udare i to tri starije gospodje, citaj babuskere ;D znaci prvi put idem svojim putem,i sa parkinga mi izlece jedna od gorepomenutih tri gospodja i i kada sam jedva stao ona poce da svire i da me psuje iznerviran krenem kuci,prolazim poored drugog parkinga, kad opet jedna gospodja, ova je medjutim bila fina, otvorila prozor i izvinila mi se ;D nastavim dalje, i nailazim na raskrsnicu gde imam prvenstvo, ja sva sreca stajem da pogledam, kad jedna bakica sa nekom peglicom projuri, ama nije ni pogledala okolo.. znaci tu me je sreca pratila P.S. posle sam otisao kod druga motorom , i od njegove kuce se pruza nepregledna krivina nizbrdo, a uzbrdo me zamalo nije pokupio njegov tata kombijem, strasno tog dana otisao sam kuci i legao u krevet ;D ;D ;D ;Dgreska seo sam za komp i bio na forumu ;D ;D ;D pitanje je,koliko cesto vi upadate u ovakve i slicne situacije ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jun 24, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan da izlecu babice i dedice desava se ali da me drugov cale "pokupi" nije mi se jos desilo ali me je pokupio MOJ cale (igrali se zeca i lovca ( on zec a ja lovac) i on zakoci naglo i ja u njega) ZATO DRZITE ODSTOJANJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 24, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Au brate kakav dan:( Inace ne uzbudjuj se, svima nam je isto, nekom gore nekom manje. Ocigledno treba otvoriti cetvore oci. Ja usporim cak i kada nailazim na raskrsnicu gde vozila koja mi seku put imaju ne trougao, nego znak STOP!!! Sto je sigurno sigurno je :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Jun 25, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, skoro standardne situacije. Ipak mi je najgore kada neko iz sporedne ulice iskoci na crveno svjetlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 26, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su zajebane te babuskere bez refleksa i respekta prema motociklistima, ja bih im samo jedno savetovao - da izgube tako refleks i prema kamionima tegljacima, cisternama i vojnim FAP-ovima . ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 26, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su zajebane te babuskere bez refleksa i respekta prema motociklistima... Te babe ne mogu da kontrolišu više ni urin, ni blato, a kamoli prevozno sredstvo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10037 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 4488 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan svaki dan oko 5 puta,Kinezi nemaju pojma da voze i ne konstatuju te ni 3% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Jun 26, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan me covek ocesa (fuzastere i cizmu) sa oba blatobrana, jer me je preticao??? na kruznom toku kod bogoslovije. Pre toga je bio iza mene, pa mu pade na pamet da se provuce hondom sivik. Totalni kreten. Sva sreca pa ne padoh. Sat vremena pre na auto putu idem 80 na pocetku uzbrdice od bubnja ka gradu, vracam se u sporu traku jer iza mene ima brzih. Isdpred ide golf 70kmh i mislim da li da ga obidjem kad mi odjednom ssa desne, najsporije trake zaskripase kocnice. Ja se sledih i drzim pravac nadajuci se da ce krelac da me izbegne (ima ceo put) i on posle skripe od 5 sec projuri pored mene sa 140-150! Zamislite kojom je brzinom leteo pre toga, a pokusava da me obidje zaustavnom trakom. Proleteo je 10 cm od mene i pobeze kurva, klinac od 18-19 godina. Taj dan mi je bio katastrofa tako da se ne brines, dogadja se. Najbolje da tada odes polako kuci i kljuceve o klin! Zaista je neverovatno kako se nekad lepi nesreca iako pazim maximalno, kao da me djavo trazi, mamicu mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...