becir 0 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Yamaha Thundrace Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi mogo neko da mi kaze koja je radna temperatura na Yamahi Thundrace, jel normalno da temperatura odlazi do 100, 110 stepeni? hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je na 100.C,kad se zagreje i onda se upali ventilator,ne prelazi mi 100.C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
becir 0 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Yamaha Thundrace Prijavi odgovor kao problematičan aha, hvala ti. pa meni mozda ide do 105, ali radi ventilator, hvala ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 12, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi se cini na 105C se i pali davac za ventilatore,sto znaci da je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shmaiser 25 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: trenutno kombi :) Prijavi odgovor kao problematičan thundercat mi pali ventilator na 110, jako retko dodje do te temperature bas kad uletim u veliku guzvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je iz RM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...