Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 28, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna gdje tačno leži Ducan i kada su posjete neka napiše!! Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 28, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Dule još nije spreman za posjete ( osim porodice ). Danas je malo lošije nega prethodna dva dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jun 30, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam juce informaciju da je Ducan ponovo prikljucen na aparate za disanje. Ne daj se Dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8731 Napisano Jul 1, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Cigo mi je poslao sms ako mogu da ga obidjem, otisao sam u cetvrtak do urgentnog i nasao ga. Nalazi se od prijemnog dela malo napred, vrata sa leve strane, pise na zidu "infomacije", na petom je spratu. Posto sam otisao kasno popodne i tamo nema nikog malo sam zujao po onim spratovima. Popeo sam se do njegove sobe, soba br 2. Naisao sam na jednu doktorku koja mi je rekla da mu se stanje tog dana pogorsalo i da se spremaju da ga stave na aparat za disanje. Nema poseta sem najuze rodbine. u sok sobi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 2, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Dule je od juče bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jul 5, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas kod Ducana u posjeti, juce mu se stanje pogorsalo. Cijelu noc nije spavao, nije mogao da dise i jutros su mu ispumpali 900 ml tecnosti iz grudnog kosa. Vidjeo sam ga samo sa vrata, jer nisu dozvoljene posjete, a i spavao je. Pricao sam sa njegovim bratom, koga sam zatekao tamo, i on mi je rekao da je jutros najlosije izgledao od svih ovih dana. Drzi se Ducane, svi smo uz tebe!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas kod Ducana u posjeti, juce mu se stanje pogorsalo. Cijelu noc nije spavao, nije mogao da dise i jutros su mu ispumpali 900 ml tecnosti iz grudnog kosa. Vidjeo sam ga samo sa vrata, jer nisu dozvoljene posjete, a i spavao je. Pricao sam sa njegovim bratom, koga sam zatekao tamo, i on mi je rekao da je jutros najlosije izgledao od svih ovih dana. Drzi se Ducane, svi smo uz tebe!! Taman je krenulo na bolje.Drzi se Ducane brate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jul 5, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se čuo sa njegovim bratom, ponovo je operisan i u šok sobi je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dace bog da bude bolje, nadam se da ce sve pregurati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jul 16, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakvih novosti o Ducanu zna li neko kako mu je cini mi se da je zaboravljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nije Ducan zaboravljen niti ce biti.Juce sam se cuo sa Stronserom posto je on u svakodnevnom kontaktu sa Ducanovim bratom kaze da ide na bolje.Drzi se Ducane pobedices sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jul 17, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Danas mu rade neke analize i veceras ili sutra ujutru ce se znati ima li kakvog pomaka. Ducan se vec 25 dana bori za zivot, svi vjerujemo u njega!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Jul 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Teska srca obavestavam sve koji su znali Naseg DUCANA da od nocas tj 1-2h jutros nas Drug nije vise medju nama sahrana ce se zbog komplikacija oko papirologije verovatno pomeriti za prekosutra u Bijeljini ! NEKA MU JE LAKA CRNA ZEMLJA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jul 25, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan nevjerovatno... toliko se borio covjek i na kraju ovako da prodje... neka mu je laka crna zemlja. familiji i prijateljima iskreno saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 25, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je pokoj duši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga poznavao ali sam bas tesko primio ovu vest. Najdublje saucesce porodici i prijateljima. Pocivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 26, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan tuga.. nije uspeo da se izbori. moje saučešće porodici.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducan tuning 0 Napisano Jul 28, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan HVALA SVIM DRUGOVIMA I PRIJATELJIMA OD DUCANOVOG BRATA LALE , GAGETA KOJI SU BILI UZ NAS OVIH MJESEC DANA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...