Dejvi 0 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ćao ljudi, pre svega puno pozdrava za sve vas sa foruma, čovek sa vrlo malim znanjem o motorima može dosta da nauči ovde. Moje ime je David Avramović i iz Beograda sam. Još ne vozim ništa ali planiram da kupim keeway speed 125 i to polovan da naučim da vozim kroz 2/3 sezone. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2710 Napisano April 12, 2011 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 12, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Doborodosao na forum... Tako se i pocinje...pametno, polako i sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Izvidjac 18 Napisano April 13, 2011 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW-F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Dejvi ako ce ti biti lakse ni ja nemam pojma dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejvi 0 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lakše jest' al' sad samo da nađem polovan keeway speed 125 za cca 500 e a da je u voznom stanju i "na konju sam". Pritom sam zaboravio da napomenem da treba da polazem A. Jel A ili A1, A2 za ovaj motor? Nebitno, kapiram i da će tu biti 200e troška. I sad shvatam da je skup sport kao i sve drugo...sviram el. gitaru znam šta znači kad dobra oprema puno košta....sad još da uvedu registraciju gitara i osiguranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 14, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, Dejvi, za te poreze... Deru gde god mogu... A za 125 kubika ce ti trebati A1 kategorija i dosta zivaca i kesa za polaganje. Tacnije 18 iljada dinara (i isto toliko zivaca). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejvi 0 Napisano April 14, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, Dejvi, za te poreze... Deru gde god mogu... A za 125 kubika ce ti trebati A1 kategorija i dosta zivaca i kesa za polaganje. Tacnije 18 iljada dinara (i isto toliko zivaca). Ljudi, zvao sam auto-školu "Pravo" danas, filijalu Novi Beograd, rečeno mi je da treba A kategoriju da polažem. Znači mogu i A1. Verovatno je jeftinija od A. A je oko 20.000 koliko su mi oni preneli all inclusive Iako imam položeno "B", puno vremena provodim u taxiju, pošto moja advokatska kancelarija ima ugovor sa njima, a ja radim kao pripravnik i mogu vam reći u onom P.A.K.L.U. od gužve danas u Beogradu jedini spas je keeway speed 125 i "L" tablica!!! P.S. Kako sam izuzetno ograničen finansijama, a neizdrž me hvata, da li vi, iskusniji bajkeri mislite da su ovi najjeftiniji speedovi 125 iz 2008, 2009 od oko 600e bezbedan (u načelu - naravno, svaki motor mora da pogleda neko ko se razume pre nego što ga kupim) za nekog ko je možda desetak puta u životu vozio motor. Cilj mi je da naučim osnovne stvari pa makar vozio ovaj motor naredne 2, 3 godine. Odn. da li je motor po toj ceni "iz aviona" bezbedan za učenje, ili ne, pa po cenu toga da za dve godine krene sa kvarovima. Izvinjavam se na opširnosti ali ovakvo pitanje je teško formulisati. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano April 14, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejvi 0 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da ste svi u NS, nema odgovora... uživajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano April 15, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 16, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, Dejvi, za te poreze... Deru gde god mogu... A za 125 kubika ce ti trebati A1 kategorija i dosta zivaca i kesa za polaganje. Tacnije 18 iljada dinara (i isto toliko zivaca). Ljudi, zvao sam auto-školu "Pravo" danas, filijalu Novi Beograd, rečeno mi je da treba A kategoriju da polažem. Znači mogu i A1. Verovatno je jeftinija od A. A je oko 20.000 koliko su mi oni preneli all inclusive Iako imam položeno "B", puno vremena provodim u taxiju, pošto moja advokatska kancelarija ima ugovor sa njima, a ja radim kao pripravnik i mogu vam reći u onom P.A.K.L.U. od gužve danas u Beogradu jedini spas je keeway speed 125 i "L" tablica!!! P.S. Kako sam izuzetno ograničen finansijama, a neizdrž me hvata, da li vi, iskusniji bajkeri mislite da su ovi najjeftiniji speedovi 125 iz 2008, 2009 od oko 600e bezbedan (u načelu - naravno, svaki motor mora da pogleda neko ko se razume pre nego što ga kupim) za nekog ko je možda desetak puta u životu vozio motor. Cilj mi je da naučim osnovne stvari pa makar vozio ovaj motor naredne 2, 3 godine. Odn. da li je motor po toj ceni "iz aviona" bezbedan za učenje, ili ne, pa po cenu toga da za dve godine krene sa kvarovima. Izvinjavam se na opširnosti ali ovakvo pitanje je teško formulisati. Hvala Pa ako ga pregleda neko ko se razume u motore, i ako se ispostavi da je ispravan, onda je ok da ga vozis. Samo po meni ti je bolje da uzmes nesto sto se tebi dopada i sto ti mislis da ce zadovoljiti tvoje potrebe kod motora, a da ne srljas sa kupovinom bilo kog jeftinijeg motora. Na tebi je da odlucis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejvi 0 Napisano April 16, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni se keeway speed bas svidja, a finansijama smo ograniceni, pa smo ograniceni... Hocu reci da mi je plata 1.500 evrica bio bih u fazonu: "daj da kupim ybr", a ovako sam u fazonu: sta mogu uopste da kupim sa tim parama koje imam? A cekanje-stednja jos uvek kod mene nisu pokazali uspehe.... Bas juce mi je bio drugar gajbi i dosao u nekim belim air max, ja da bolje pogledam patike, ono pise "4us", ja rekoh sine nisu to valjda pJaCoti? On kaze da su mu se dopale i da ih je kupio. Ja pitam posto, on kaze 22.000 dinara. Pa hebem mu misa, sta se ja razmisljam za 500 da kupim motor kad je on dao 220 na patike!!! lol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...