Jump to content

Moto Zajednica

Obavestenje, mozda bude nekome korisno

Recommended Posts

Guest Borko_smorko

Drugari vodite racuna gde parkirate svoje ljubimce. Naime izbegavajte sveze asvaltirane trotoare i ulice jer zbog velikih vrucina asvalt se topi i nosaci tj. copava polako tone u njega sve dok se motor ne prevrne. Ni ja nisam znao za ovo dok malocas nisam posmatrao komsijin motor koji se iz cista mira prevrnuo. Otrcim brzo da ga dignem i skapiram sta se desilo. Bolje spreciti nego leciti. Nadam se da ce ovo nekome koristiti i spasiti makar neki bajk. Ako tema nije na adekvatnom mestu nadam se da ce je administratori staviti gde trba. PoZz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

eee, ovo bi bio koristan savet da sam ga procitao pre 10-ak dana, ovako sam skolu naucio novom rucicom kvacila, napuklim migavcem i par ogrebotinica :(

• Svrati ponekad, 150 postova

To je uzas :((... Medjutim moj ortak nosiuvek sa sobom nosi parce drveta 15x15cm i stavlja ispod nozice... E do skora sam mu govorio da nije normalan kad ono medjutim :)))

• Svrati ponekad, 133 postova

Covek je u pravu, a sad malo strucnije! Asfal pri ugradnji ima temperaturu izmedju 150 i 170 stepeni, a da bi cvrsto vezao mora se ohladiti bar ispod 30. Na ovim vrucinama temperatura ugradjenog starog asfalta ide i do 60 stepeni, tako da prvih par dana ili do prve kise ovo stvarno moze da se desi na svezem asfaltu! Pripazite!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja