Boxi87 148 Napisano April 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gumeni vojni camac nase prosizvodnje "SPORT" DC 10 sa drvenim patosom i kobilicom, Kobilica sredjena prosle godine,patos treba malo doraditi,camac ne pusta vazduh( bar nije dok je bio na vodi) i treba zameniti jedan ventil posto je od stajanja zardjao. Ja sam ga koristio do prosle godine pa sam kupio sam nesto malo vece i ovaj mi nije potreban a stoji mi na vikendici i samo propada bzv... iskopacu slike do veceras pa cu da okacim cena smesna, koliko ponudite 060/ 62 77 977 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano April 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan slika od poslog leta 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 11, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo licitacija npr,da pocnemo sa 20 evra,ajmo dalje???... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano April 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan stigli smo do 110e 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1062 Napisano April 13, 2011 Ol' dirty bastard, 646 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan ...cena smesna, koliko ponudite... Covek ponudio 20e,i sad je prodat? ....ili pocinje aukcija? I sta ti znaci ono "stigli smo da 110e",ispod toga ne dajes? Aj malo razjasni uslove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano April 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan ispod 100e ga ne dajem, a zvalo me vise njih pa ko ponudi vise nek nosi ili ko prvi dodje sa 100e kod mene na vikendicu.. Bdw, camac se nalazi na nekih 35 km od Beograda ka Stepojevcu,odmah pored ibarske magistrale... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano April 13, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta mu se desilo na levom boku, izgoreo? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 692 Napisano April 13, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan 'ajde,molim te,postavi jos koju sliku-recimo kolibice,sa donje strane,unutrasnjost....slikaj i taj zardjali ventil.....zainteresovan sam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano April 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha nije izgoreo samo je blatnjav Kobilica je remontovana prdprosle sezone i kao nova je... Slikacu sutra pa cu da okacim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano April 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze lock 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 981 Napisano April 17, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Stigao camac kod mog brata 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxi87 148 Napisano April 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je prosao kod zene kad je videla sta je doneo? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 981 Napisano April 18, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam je ja smirivao dok se nisu vratili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Maj 10, 2013 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se ja nadovezem,prodaje se Gumeni transportni camac DC-12, za 12 osoba, ne koristen, tj nije bio u vodi, cena 500eur...Dimenzije 6x3m. Idealan za regate , nadgradnju itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...